Αποκαλύπτήρια για τις φετινές μοτοσυκλέτες της KTM (pics & vid)

KTM

H KTM παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχουν οι δύο εργοστασιακές της ομάδες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP για το 2022.

Συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα για έκτη συνεχόμενη χρονιά, οι άνθρωποι της KTM έκαναν τα αποκαλυπτήρια των δύο μοτοσυκλετών, της εργοστασιακής ομάδας αλλά και της Tech 3 KTM, με τις οποίες θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τα κατορθώματα των προηγούμενων ετών.

Οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας, Miguel Oliveira και Brad Binder, καθώς και οι δύο rookie αναβάτες της Tech 3, Raul Fernandez και Remy Gardner ήταν αυτοί που τράβηξαν τα καλύμματα για τις δύο μοτοσυκλέτες, που όπως και τα προηγούμενα χρόνια έχουν έντονα χρώματα, με το πορτοκαλί της αυστριακής εταιρείας να κλέβει την παράσταση.

Στην παρουσίαση βρέθηκε κι ο νέος team manager της εργοστασιακής ομάδας, Francesco Guidotti, ο οποίος αποχώρησε μετά από εννέα σεζόν από την ομάδα της Pramac, καθώς κι ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της KTM, Pit Beirer.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ολιγόλεπτη, αλλά εντυπωσιακή παρουσίαση, καθώς και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τις τέσσερις συνολικά μοτοσυκλέτες της αυστριακής εταιρείας:

KTM

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Marquez Sepang

Καλές οι εξετάσεις του Marquez, ταξιδεύει στη Sepang

Next Article

Σε ποια Rally θα τρέξουν φέτος Ogier και Loeb?

Related Posts