Απόλυτη πίστη στις δυνατότητες του Alonso δείχνει ο Brown

Την εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις του Fernando Alonso έδειξε για ακόμα μία φορά ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Zak Brown.

Ο Fernando Alonso θα αγωνιστεί φέτος στο WEC με τα χρώματα της Toyota, κάτι που έχει εγείρει ερωτηματικά σχετικά με το αν ο ίδιος θα καταφέρει να αντέξει να βγάλει μία τόσο απαιτητική σεζόν, χωρίς να μειωθεί η απόδοσή του.

Ωστόσο, όταν ο Brown ρωτήθηκε για το αν η συμμετοχή του Ισπανού στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Toyota έχει ορισμένα μειονεκτήματα για την πλευρά της McLaren, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Τι θα έκανε εκείνα τα Σ/Κ; Δεν θα δοκίμασε ένα μονοθέσιο F1, δεν θα ήταν εδώ στον προσομοιωτή. Υπάρχει ένα όριο στο τι μπορεί να κάνει. 

«Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε στον τομέα της F1, επομένως το Σ/Κ που είτε θα έκανε go-karts ή θα έπαιζε golf ή ό,τι ήθελε να κάνει, θα τον περνάει σε ένα αυτοκίνητο της Toyota. Θέλει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του σε αγωνιστικά.»

Και συνέχισε:

«Ξέρει πού μπλέκει. Είναι απίστευτα προετοιμασμένος. Μετά τις 24 ώρες της Daytona, πήγε στον προσομοιωτή της Toyota

«Πιστεύω πως είναι ένας πολύ ξεχωριστός αθλητής που μπορεί να κάνει πράγματα τα οποία, αν κάναμε εμείς, θα εξαντλούμασταν. Δεν πιστεύω πως θα το επιχειρούσε αν δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να το κάνει στο υψηλότερο επίπεδο.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.