Απολογείται στη Ferrari για το λάθος του ο Vettel – TotalRacing.gr

Ο Sebastian Vettel μίλησε για την εγκατάλειψή του από το Γερμανικό GP, ενώ με δηλώσεις του θέλησε να απολογηθεί προς τη Ferrari για το λάθος του.

Ο πιλότος της Scuderia προηγείτο στον αγώνα, όταν στον 52ο γύρο με τη βροχή να πέφτει ήδη εδώ και μερικούς γύρους, έκανε λάθος στην Κ13 και βρέθηκε εκτός αγώνα

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, εξήγησε τι πέρασε από το μυαλό του εκείνη τη στιγμή:

«Ήμουν στις μπαριέρες και εκεί κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να βγω από εκεί. Δεν πιστεύω πως ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ήταν μεγάλος ο αντίκτυπος, γιατί εγκαταλείψαμε.

«Αλλά δεν είναι πως θα δυσκολευτώ να κοιμηθώ το βράδυ εξαιτίας αυτού. Είναι απογοητευτικό, γιατί μέχρι τότε όλα πήγαιναν καλά. Αλλά, όπως είπα, δε θέλαμε τη βροχή.»

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να απολογηθεί στην ομάδα του δημόσια για αυτό το λάθος:

«Έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο, επομένως πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από τους άλλους. Ήταν ένα θετικό τριήμερο.

«Ήταν μία από αυτές τις στιγμές, ήταν δικό μου λάθος. Θέλω να απολογηθώ στην ομάδα, έκαναν τα πάντα σωστά. Όλα ήταν στο χέρι μου, έκανα ένα μικρό λάθος, κι η απογοήτευση ήταν μεγάλη.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

Διαβάστε το έβδομο τεύχος του TotalMAG

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.