Απορρίφθηκε το αίτημα της Red Bull για επανεξέταση της σύγκρουσης Verstappen-Hamilton

2021 British Grand Prix, Sunday – Jiri Krenek

Η πολύκροτη υπόθεση της σύγκρουσης ανάμεσα στους Max Verstappen και Lewis Hamilton στο Βρετανικό GP τελεσιδίκησε σήμερα, με τους αγωνοδίκες του Ουγγρικού GP να αποφασίζουν να μην επιβάλλουν περαιτέρω ποινές.

Η προσπάθεια του Hamilton να περάσει τον Verstappen στην εσωτερική της στροφής Copse, στον εναρκτήριο γύρο του προηγούμενου αγώνα, προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά από την μεριά της Red Bull. Η Αυστριακή ομάδα αιτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο Silverstone την επανεξέταση του συμβάντος, με την FIA σε πρώτη φάση να ανταποκρίνεται θετικά. Αποφασίστηκε λοιπόν οι αγωνοδίκες του επερχόμενου αγώνα στην Ουγγαρία, να ξαναδούν το συμβάν, λαμβάνοντας υπόψη νέα στοιχεία που παρατέθηκαν και στόχευαν στην ανατροπή της αρχικής απόφασης.

Εντούτοις, τίποτα δεν άλλαξε μιας και κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος να επιβληθεί κάποια περαιτέρω ποινή στον Hamilton, πέραν εκείνης των δέκα δευτερολέπτων, που έλαβε και εξέτισε κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής διατήρησε λοιπόν την νίκη, η οποία ήταν η 99η της καριέρας του και παράλληλα ροκάνισε την διαφορά του από τον Max Verstappen στην βαθμολογία των οδηγών, στους οκτώ βαθμούς. Έτσι λοιπόν το ενδιαφέρον αναζωπυρώνεται εν όψει του αγώνα στο Hungaroring, ο οποίος είναι ο τελευταίος πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα της F1.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
38
Shares
Previous Article
Verstappen

Verstappen: Δεν σεβάστηκε ο Hamilton, έδειξαν ποιοι είναι στην Mercedes

Next Article

GP Ουγγαρίας - FP1: Verstappen στο τέλος

Related Posts