Αποσύρει την ένσταση η Ferrari

GP BRASILE F1/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Η Ferrari αποφάσισε να μην κάνει έφεση στην απόφαση της FIA να μην επιθεωρήσει την ποινή του Sebastian Vettel στο Μεξικό, αφήνοντας την προθεσμία να λήξει.

Η προθεσμία για την έφεση απέναντι στην απόφαση να μην επανεξετάσουν την ποινή που έριξε τον Γερμανό από την τρίτη θέση στην πέμπτη στο Μεξικό έλιξε την Τρίτη τα μεσάνυχτα.

Η Ferrari ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι είχε ζητήσει επανεξέταση της ποινής, λέγοντας ότι «νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως», αλλά αυτό αππορίφθηκε από τους αγωνοδίκες του Μεξικάνικου Grand Prix σε μία τηλεδιάσκεψη στο Interlagos την Παρασκευή.

Έχοντας γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να κάνει έφεση την επόμενη μέρα, το Motorsport.com αναφέρει ότι η Scuderia έχει αποφασίσει να αφήσει το θέμα.

Η Ferrari δεν αναμένεται να κάνει άλλες δηλώσεις πάνω στο θέμα. Η τελευταία επιβεβαίωση ότι το θέμα έληξε θα έρθει από τη FIA.

Τα νέα έρχονται την ίδια μέρα με τη συνάντηση του F1 Strategy Group στη Γενεύη, στην οποία ο Bernie Ecclestone θα επιχειρήσει να πείσει τους υπόλοιπους φορείς του αθλήματος να μειωθεί το επίπεδο των κανονισμών που περιβάλλουν τις οδηγικές παραβάσεις.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δοκιμές Βαλένθια - 2η Ημέρα - Και πάλι μπροστά ο Vinales

Next Article

Εντυπωσίασε τον Rossi ο Vinales

Related Posts