Αποτελέσματα ψηφοφορίας Rally Ακρόπολις 2021

Τις περασμένες ημέρες σας ζητήσαμε να ψηφίσετε σε Facebook και Twitter για την τοποθεσία διεξαγωγής του Rally Ακρόπολις και τώρα σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Οι επιλογές ήταν δύο, Λαμία και Λουτράκι. Με την αντίστοιχη επιτροπή του rally να έχει συναντήσεις με επιτροπές και από τις δύο περιοχές, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Το «Rally των Θεών» έχει διοργανωθεί με επιτυχία και στις δύο στο παρελθόν, με την κάθε μια να έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά.

Στο Facebook τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. H Λαμία αναδείχθηκε πιο δημοφιλής, καθώς έλαβε 311 ψήφους, έναντι 226 για το Λουτράκι. Έτσι, «κέρδισε» την ψηφοφορία με ποσοστό 57,9%.

Δείτε επίσης:

Παραδόξως, στο Twitter τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με το Λουτράκι να προτιμάται από το κοινό του TotalRacing.gr στο εν λόγω Μέσο για την διοργάνωση του Ακρόπολις. Σε σύνολο 28 ψήφων, το Λουτράκι επικράτησε με ποσοστό 60.7%, ενώ η Λαμία έλαβε το υπόλοιπο 39.3%.

Όπως και αν έχει, η επιστροφή του Rally Ακρόπολις το 2021 είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πιθανή μακροχρόνια παραμονή του στο πρόγραμμα του WRC. Ελπίζουμε όπου και αν αυτό πραγματοποιηθεί, να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις στο παγκόσμιο κοινό του πρωταθλήματος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article

Αυτοί είναι οι μισθοί των οδηγών της F1 για το 2021

Next Article

Αλλαγές στο τεχνικό τμήμα της Mercedes, νέο πόστο για τον James Allison

Related Posts