Αρχίζουν οι συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίου του Hamilton

Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Großer Preis von Mexiko 2017. Lewis Hamilton Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Mexico GP 2017. Lewis Hamilton

Mercedes και Lewis Hamilton αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Βρετανού, μέσα στον επόμενο μήνα.

Το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Mercedes φθάνει στο τέλος του το 2018, με τις δύο πλευρές να θέλουν αμφότερες να επεκτείνουν την συνεργασία τους και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Βρετανός, ωστόσο, δεν εφησυχάζει με την κατάκτηση του τίτλου και θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του.

«Μιλήσαμε πριν μερικές εβδομάδες στο εργοστάσιο και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Είναι αρκετά εύκολη διαδικασία για εμάς, έχουμε ήδη δημιουργήσει κάτι σπουδαίο και θέλουμε όλο αυτό να το επεκτείνουμε.  Να συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ γι’ αυτούς και αυτοί για εμένα.»

«Αλλά πιστεύω πως μέσα στον επόμενο μήνα, ή όποτε βρούμε χρόνο θα καθίσουμε κάτω και θα συζητήσουμε.»

Ο Hamilton έδωσε και ένα τέλος στις όποιες φήμες είχαν αναπτυχθεί, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση.

«Απολαμβάνω την οδήγηση πιο πολύ από ποτέ. Δεν ξέρω αν είμαι εδώ για πολλά χρόνια, ή λίγα ή για έναν μόνο, αλλά το επόμενο έτος θα είμαι εδώ και ευελπιστώ και μετά από αυτό. Υπάρχει μία μακροχρόνια ζωή μετά την F1, αλλά δεν θέλω να την κάνω ακόμα μεγαλύτερη. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου.»

«Υπάρχουν μερικά σπουδαία πράγματα στην ζωή μου πέρα από την F1, αλλά απολαμβάνω την οδήγηση περισσότερο από ποτέ.»

Μπορεί η Mercedes να έχει κατακτήσει ήδη και τους δύο τίτλους, σύμφωνα με τον Hamilton όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος χαλάρωσης.

«Πλέον δεν υπάρχει η πίεση, μπορούμε να απολαύσουμε τους δύο επόμενους αγώνες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση όπως κάναμε μέχρι τώρα. Δεν είναι μία ευκαιρία για να χαλαρώσουμε. Δεν έχουμε πίεση και έτσι μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα.»  

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Απειλεί να αποχωρήσει από την F1 η Ferrari

Next Article

Εντελώς νέο μονοθέσιο για τη Renault το 2018

Related Posts