Αρνείται τη συμφωνία με την Alpine o Piastri

Alpine Piastri

Ο Oscar Piastri προχώρησε σε δήλωση μετά την ανακοίνωση της Alpine, με την οποία αρνείται κατηγορηματικά πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα!

Το σήριαλ Piastri-Alpine μόλις ξεκίνησε, όπως όλα δείχνουν, καθώς ο Αυστραλός προχώρησε σε δήλωση το βράδυ της Τρίτης, λίγη μόνο ώρα μετά την ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας και πήρε αποστάσεις από αυτήν, τονίζοντας μάλιστα πως δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο με την Alpine και δεν θα οδηγήσει για αυτήν το 2023!

Μάλιστα, ο Piastri ανέφερε πως η ανακοίνωση της Alpine εκδόθηκε χωρίς την συγκατάθεσή του, εξηγώντας έτσι την έλλειψη δηλώσεών του στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε. Αυτό φυσικά αναμένεται να φέρει καταιγισμό εξελίξεων στις προσεχείς εβδομάδες, καθώς θεωρείται δεδομένο πως ο Αυστραλός πρωταθλητής της Formula 2 και της Formula 3, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της McLaren.

Φυσικά, όπως όλα δείχνουν, οι τρεις πλευρές (Piastri-Alpine-McLaren) αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων, ενώ ακόμη κι έτσι, οι πιθανότητες να οδηγήσει ο νεαρός οδηγός το μονοθέσιο της γαλλικής ομάδας, μοιάζουν μηδαμινές για την ώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet του Piastri:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
35
Shares
Previous Article
Piastri Alpine

Η Alpine ανακοίνωσε τον Oscar Piastri, σιγή ιχθύος από τον οδηγό

Next Article
Albon

Ανανέωσε με την Williams o Alex Albon

Related Posts