Ατύχημα ενώ οδηγούσε μεθυσμένος είχε ο Bagnaia

Άσχημη εξέλιξη είχαν οι διακοπές του Pecco Bagnaia, καθώς ο Ιταλός αναβάτης είχε τροχαίο στην Ίμπιζα, οδηγώντας μάλιστα υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Όπως έγινε γνωστό από το τοπικό μέσο του νησιού της Ίμπιζα, Diario del Ibiza, o Pecco Bagnaia είχε ένα τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης. Πιο συγκεκριμένα το Citroën που οδηγούσε ο αναβάτης της Ducati βρέθηκε σε ένα χαντάκι με τον ίδιο να έχει τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Η τοπική αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε τα αίτια του ατυχήματος, ενώ προχώρησε και σε έλεγχο στον Ιταλό για το αλκοόλ που είχε στο αίμα του. Αυτός έδειξε πως ο Bagnaia είχε πάνω από τρεις φορές το ανώτερο όριο αλκοόλ που επιτρέπεται στους ισπανικούς δρόμους. Η ένδειξη, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στα 0,87mg/l, ενώ το όριο ήταν στα 0,25mg/l.

Η ομάδα της Ducati επιβεβαίωσε το συμβάν και τον ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη της, ενώ ανέφερε πως ο Bagnaia ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο κι επέστρεφε στο ξενοδοχείο, όπου περνάει τις διακοπές του.  Παρόλα αυτά δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια άλλη επίσημη αναφορά ή αντίδραση, σχετικά με το θέμα.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο τοπικός εισαγγελέας ασκήσει δίωξη στον Bagnaia, ο οποίος αντιμετωπίζει την απώλεια του διπλώματος οδήγησης του για διάστημα που φτάνει μέχρι και τα τέσσερα έτη, σύμφωνα με τον ισπανικο κώδικα κυκλοφορίας. Επίσης παραμένει άγνωστος ο τρόπος με τον οποίο η Ducati ή το MotoGP θα αντιμετωπίσουν το θέμα κι εάν θα τιμωρήσουν τον αναβάτη, ο οποίος με βάση τα δεδομένα, μάλλον στάθηκε αρκετά τυχερός που δεν είχε περαιτέρω συνέπειες.

Ο Bagnaia αναφέρθηκε επίσημα στο θέμα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
5
Shares
Previous Article
Sébastien Loeb Safari Rally Kenya

Πιθανή επιστροφή του Loeb και στο Ακρόπολις

Next Article
Leclerc Ferrari

Ζητά εξηγήσεις από την Ferrari ο Leclerc ενόψει Αυστρίας

Related Posts