Αυξημένα έσοδα για την Williams το 2018

Η Williams ανακοίνωσε τα οικονομικά της στοιχεία στοιχεία για το 2018, τα οποία αυξήθηκαν παρά την αγωνιστική της απόδοση.

Η ανακοίνωση που βγήκε σήμερα ανέφερε ότι τόσο η Williams F1 Team όσο και η αδελφή εταιρία Williams Advanced Engineering, είχαν αυξημένα έσοδα σε σύγκριση με το 2017.

Ο φόρος της ομάδας της F1 ανέβηκε από τα 125.6 εκ. λίρες στα 130.7 εκ. λίρες, με τα έσοδα να παραμένουν σταθερά στις 16 εκ. λίρες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Mike O’Driscoll, μίλησε για την κατάσταση αλλά και τους στόχους που έχει η Williams για το μέλλον, ελπίζοντας η Liberty Media να φέρει τις αλλαγές που έχει πει για το 2021 και μετά:

«Η ομάδα μας στην Formula 1 έχει υψηλές προσδοκίες ότι σε τέσσερα χρόνια μπορούμε να χτίσουμε μία σταθερή απόδοση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

«Αλλά δυστυχώς, δυσκολευόμαστε να διατηρήσουμε τον ρυθμό στην τεχνική εξέλιξη και να ξεπεράσουμε μία δύσκολη σεζόν.

«Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στον ανταγωνισμό από τις πρώτες ομάδες και το υπόλοιπο grid, αλλά ελπίζουμε το μελλοντικό πλάνο της Liberty Media να φέρει τα πράγματα σε ίδιο επίπεδο για όλους όπου όλες οι ομάδες θα μπορούν να παλέψουν ισάξια.

«Μέχρι τότε εστιάζουμε στο να βελτιώσουμε την απόδοση μας, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην σεζόν,» πρόσθεσε ο O’Driscoll.

Φέτος η Williams έχασε για χορηγό την Martini, αλλά και την χρηματοδότηση από την οικογένεια Stroll αλλά και τα χρήματα από τον Sergei Sirotkin. Ωστόσο, έχει πλέον βασικό χορηγό της RoKiT, και τα χρήματα από τον Robert Kubica και την Orlen.

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
78
Shares
Previous Article

Σκέφτεται το μέλλον του στη Formula 1 ο Vettel

Next Article

Vettel όπως Schumacher

Related Posts