Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, τόνισε πως το πλεονέκτημα της ομάδας του στις ευθείες δεν είναι τόσο μεγάλο όσο έχει φανεί, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος ενόψει Μπακού.

Αν κάτι μπορεί να πάρει κανείς ως θετικό από τους πρώτους τρεις αγώνες της χρονιάς για τη Scuderia, είναι πως αυτή φαίνεται να διαθέτει τον καλύτερο, πιο δυνατό κινητήρα.

Ωστόσο, ο Binotto ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του ενόψει του GP στο Αζερμπαϊτζάν, εξηγώντας πως το πλεονέκτημα της ομάδας του σε αυτόν τον τομέα δεν είναι τόσο μεγάλο, ενώ στάθηκε και στην ιδιαίτερη φύση της πίστας στο Μπακού:

«Αν δει κανείς την ταχύτητα της Mercedes [στην Κίνα], πιστεύω πως ήταν πολύ δυνατοί, οπότε ίσως πρέπει να τους ρωτήσετε γιατί είναι τόσο καλοί.

«Δεν πιστεύω πως μας χωρίζουν πολλά από τους άλλους στις ευθείες.

«Το Μπακού είναι μία πίστα όπου έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις στα αεροδυναμικά, οπότε δε νομίζω πως είναι μόνο θέμα μονάδα ισχύος, αλλά και αεροδυναμικής. Δεν έχει μόνο ευθείες, έχει και πολλές στροφές. Είναι μία δύσκολη πίστα σε αυτόν τον τομέα, οπότε θα δείξει.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles