Boullier: Τρομακτικό το ατύχημα του Petrov

O τεχνικός διευθυντής της Renault, Eric Boullier, εξηγέι πως το όλο συμβάν με τον Petrov ήταν φοβερό και τρομακτικό. Μόλις δυο γύρους πριν την καρό σημαία ο Petrov βγήκε εκτός πίστας και στην προσπάθειά του να ξανμπεί πάτησε άτσαλα στο kerb με συνέπεια το μονοθέσιο του κυριολεκτικά να απογειωθεί (θυμίζοντας εικόνες από WRC και όχι Formula 1). Έπειτα αποκκολήθηκε το τιμόνι απότην θέση του και ο ίδιος προσέκρουσε σε μία πινακίδα δίνοντας άδοξο τέλος στην προσπάθειά του.

”Όταν ένα μονοθέσιο κάνει τέτοιου είδους άλμα τα αποτελέσματα δεν θα είναι ποτέ καλά” τόνισε ο Boullier. ”Παρ’όλα αυτά ο Petrov κατάφερε να μειώσει ταχύτητα και να ελέγξει λίγο την κατάσταση όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.”

Ο Petrov δήλωσε πως ήταν ένα μικρό λάθος της στιγμής που τελικά απέβηκε μοιραίο. ”Τερμάτισα τρίτος στην Αυστραλία, είμαι δυσαρεστημένος που δεν κατάφερα να βαθμολογηθώ σήμερα”

[stream provider=youtube base=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DnAEZY6JBCGc embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]
Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Malaysian Grand Prix - Δοκιμαστικά: Vettel - παραμένει στην κορυφή

Next Article

Lotus:"Θέλουμε Αξιοπιστία"

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.