Ο εκτελεστικός διευθυντής της F1, Ross Brawn, δήλωσε ξεκάθαρα ότι στους επόμενους 6 μήνες το πρωτάθλημα και όσοι αποτελούν μέρος αυτού θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

Αφορμή των δηλώσεων του ήταν η βράβευση από βρετανική ιστοσελίδα, που σχετίζεται με την δημιουργία της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών, ως τον κορυφαίου τεχνικό διευθυντή, δηλαδή την ιδιότητα μέσα από την οποία έγινε γνωστός για το έργο του. Ο Βρετανός επιτέλεσε τον ρόλο αυτό με τεράστια επιτυχία, επομένως δεν προξενεί εντύπωση η συγκεκριμένη επιβράβευση.

Αναλυτικά τα όσα επεσήμανε: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για αυτόν τον φοβερό έπαινο, του βραβείου για τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή. Σημαίνει πολλά για εμένα, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε την δεδομένη χρονική στιγμή.

«Είναι σπουδαίο ωστόσο να θυμάσαι τις φανταστικές στιγμές που ζήσαμε στην F1 και πολύ περισσότερο να ανυπομονούμε για εκείνες που θα ζήσουμε στο μέλλον. Μας εμπνέει να βρούμε τον δρόμο μας για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συγκυρίες του σήμερα. Η F1 ήταν ένα σπουδαίο μέρος για να βρίσκεσαι πριν 6 μήνες και θα είναι σε παρόμοια κατάσταση σε 6 μήνες από σήμερα. Ειλικρινά μου έδωσε μεγάλη ώθηση όλο αυτό είναι πραγματικά ιδιαίτερο.

«Είναι ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων, αυτό για το οποίο ψηφίσατε μέχρι στιγμής. Σίγουρα απαρτίζουν μια ομάδα για την οποία θα ήταν τιμή για εμένα να δουλέψω. Αδημονώ να δω ποια θα είναι τα υπόλοιπα μέλη της».

Πηγή Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles