Η Jaguar Formula E Team ανακοίνωσε πως οι Adam Carroll και Mitch Evans θα οδηγούν για λογαριασμό της στην πρώτη της σεζόν στο θεσμό.

Ο Evans οδήγησε για την ομάδα στις δοκιμές του Donington Park, εντυπωσιάζοντας με το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στο μονοθέσιο.

Από την άλλη, ο Carroll είχε ήδη συμφωνήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά με την βρετανική ομάδα για να αγωνιστεί με τα χρώματά της στη Formula E.

«Η Formula E αποτελεί ένα πρωτάθλημα για πραγματικούς οδηγούς και με μεγάλο ανταγωνισμό,» δήλωσε ο Evans.

«Ο οποιοσδήποτε οδηγός θα σας πει πόσο δύσκολο είναι να βρεις το όριο σε ένα μονοθέσιο της Formula E και να βρει μερικά δέκατα κι ανυπομονώ για τη σεζόν που έρχεται.

«Μερικά από τα πιο εικονικά αυτοκίνητο στην ιστορία έχουν κατασκευαστεί από την Jaguar, και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του ηλεκτρικού μέλλοντος της Jaguar και της επιστροφής στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.»

Ο Carroll πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά προνόμιο να αγωνίζομαι για την Jaguar στη Formula E. Αρκεί να δει κανείς το βεληνεκές των άλλων οδηγών στο θεσμό για να καταλάβει τον ανταγωνισμό και το κύρος που έχει πια το πρωτάθλημα.

«Είναι κι ένα όνειρο να οδηγήσω για την Jaguar. Είναι η πιο μεγάλη φίρμα που μπαίνει στο σπορ και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεσμού.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles