Χάνει και το Rally Γερμανίας ο Elfyn Evans - Ποιος θα τον αντικαταστήσει

O Elfyn Evans δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον τραυματισμό που υπέστη στο Rally Εσθονίας, και θα μείνει εκτός και για το Rally Γερμανίας.

Η M-Sport είχε ως στόχο να συμμετάσχει με τρία αυτοκίνητα στο Rally Φινλανδίας, με τον Elfyn Evans να αντικαθιστά ο Gus Greensmith, ενώ με το τρίτο Fiesta WRC θα αγωνιζόταν ο Hayden Paddon. Ο Νεοζηλανδός είχε μία μεγάλη έξοδο στις δοκιμές την Δευτέρα πριν τον αγώνα και δεν συμμετείχε.

Ο Evans έχει σχεδόν αναρρώσει από τον τραυματισμό του αλλά το Rally Γερμανίας μπορεί να γίνει αρκετά απαιτητικό για την μέση του Ουαλού.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Rich Millener, δήλωσε: «Όπως ξέρουμε, η Γερμανία μπορεί να είναι αρκετά επίπονη και αρκετές συμπιέσεις με υψηλή ταχύτητα  και – σε έναν στεγνό αγώνα – αρκετά υψηλά φορτία G.

«Αυτό που δεν θέλουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε τον Elfyn [Evans] πίσω πριν να είναι τελείως έτοιμος, να ξανατραυματιστεί και να χάσει κι άλλους αγώνες. Όπως είπα, είναι μία δύσκολη απόφαση. Η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να περιμένουμε να γίνει καλά.»

Στην M-Sport ήρθαν σε επικοινωνία με τους οργανωτές του Rally Γερμανίας, καθώς οι συμμετοχές έχουν κλείσει έτσι ώστε να δουν τι επιλογές έχουν για να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον Evans.

Λίγο μετά, έγινε γνωστό ότι ο Gus Greensmith θα πάρει την θέση του Ουαλού, επεκτείνοντας έτσι το φετινό του πρόγραμμα με την ομάδα.

 

 

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles