Χάνει το Rally Σαρδηνίας ο Oliver Solberg, θετικός στον Covid-19 o Petter

Oliver Solberg Will Miss Rally Sardegna. Petter Possitive to Covid-19

Ο Oliver Solberg δεν θα αγωνιστεί στο Rally Σαρδηνίας με το Hyundai i20 Coupe WRC, καθώς παραμένει σε καραντίνα στην Πορτογαλία.

Ο πρωταθλητής του 2003, Petter Solberg, βγήκε θετικός στο τεστ του Κορωνοϊού στις 24 του Μήνα, με τις οδηγίες της FIA να είναι ξεκάθαρες. Έτσι όσοι είχαν επαφές μαζί του θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει σε 14ήμερα καραντίνα ο Oliver.

Oliver Solberg Will Miss Rally Sardegna. Petter Possitive to Covid-19

Ο Oliver Solberg ήταν να κάνει την δεύτερη εμφάνισή του με το Hyundai i20 Coupe WRC στην Σαρδηνία, και όπως ήταν φυσικό δηλώνει απογοητευμένος: «Μπορείτε να φανταστείτε, είμαι κάτι παραπάνω από απογοητευμένος από αυτά τα νέα. Είναι συντετριμμένος,» δήλωσε ο Oliver.

«Αλλά έχουμε δει, τι μπορεί να κάνει ο Covid τον τελευταίο χρόνο. Ο πατέρας μου τα πηγαίνει καλά έχοντας λίγο πυρετό και τον σκέφτομαι συνέχεια.

«Είναι δύσκολο να το δεχθώ αυτή την στιγμή, αλλά η στιγμή που θα οδηγήσω αυτό το θαυμάσιο Hyundai i20 Coupe WRC θα έρθει. Έχουμε αυτούς τους κανονισμούς για κάποιο λόγο και ο λόγος αυτός είναι για να σταματήσουμε την εξάπλωση του.

«Η οικογένεια μου κατανοεί πλήρως το τι η FIA, οι διοργανωτές, οι κυβερνήσεις και οι γιατροί μας λένε. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τους ανθρώπους ασφαλείς,» πρόσθεσε ο Oliver.

Ο Oliver Solberg έχει κάνει αρκετά τεστ από την Δευτέρα, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Στην πρώτη του συμμετοχή με αυτοκίνητο WRC, στο Arctic Rally στην Φινλανδία, ο Oliver Solberg, είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, αλλά και στην ίδια της ομάδα της Hyundai, και στον επικεφαλής της, Andrea Adamo.

Πριν τον δεύτερο αγώνα της σεζόν ο Ιταλός μάνατζερ ήταν διστακτικός στο να δώσει ένα αυτοκίνητο WRC στο Oliver, καθώς στην Hyundai δεν είχαν άλλο διαθέσιμο σε περίπτωση εξόδου. Στο τέλος ο Adamo ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Σουηδού – Νορβηγού.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
πρόγραμμα GP Ιταλίας

MotoGP: Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη GP Ιταλίας

Next Article
Marquez GP Ιταλίας

Marquez για Rossi: Αν παλεύω συνεχώς για την 15η θέση, θα σταματήσω

Related Posts