Χειρουργείο για τον Bagnaia, εκτός συνέχειας του GP Τσεχίας

Ο Pecco Bagnaia δεν θα συμμετάσχει στο υπόλοιπο του Grand Prix Τσεχίας, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Bagnaia είχε μία άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια του FP1, όταν με λίγα λεπτά να απομένουν, έχασε τον έλεγχο της Ducati και γλίστρισε για αρκετά μέτρα στην αμμοπαγίδα της πρώτης στροφής στην πίστα του Μπρνο.

Ο Ιταλός αναβάτης μεταφέρθηκε αρχικά στην κλινική της πίστας κι εν συνεχεία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, χάνοντας την δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Εκεί, οι αρχικές εξετάσεις έδειξαν πως ο αναβάτης της Pramac είχε τραυματιστεί στο δεξί γόνατο.

Παρότι ο Bagnaia δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις, ο επικεφαλής της ομάδας, Francesco Guidotti, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο αναβάτης του, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το υπόλοιπο του τριημέρου στην Τσεχία. Παράλληλα, τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του στα επερχόμενα Grand Prix Αυστρίας και Στυρίας που θα διεξαχθούν τις επόμενες 2 εβδομάδες στην πίστα του Red Bull Ring.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles