Χωρίς τα logo της Mission Winnow σε Καναδά και Γαλλία η Ferrari

Η Ferrari θα αναγκαστεί να αφαιρέσει και πάλι τα logo της Mission Winnow από τα μονοθέσια και τον ρουχισμό της για τα επόμενα δύο Grand Prix.

Από την αρχή της φετινής σεζόν, η Mission Winnow αποτελεί βασικό χορηγό της Scuderia. Αυτό οδήγησε σε αρκετές αντιδράσεις από την μεριά της αυστραλιανής πολιτείας, η οποία απαγόρευσε στην ιταλική ομάδα να τρέξει με τα διακριτικά της MW στην πρεμιέρα της Μελβούρνης, καθώς θεωρήθηκε πως η εταιρεία διαφημίζει καπνά (άλλωστε, ανήκει στην Philip Morris International), κάτι που απαγορεύεται από το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας.

Για τους επόμενους αγώνες, η Ferrari μπόρεσε να διατηρήσει τον χορηγό στα μονοθέσιά της, αλλά και στο apparel των οδηγών και των μηχανικών της.

Ωστόσο, τόσο ο Καναδάς, όσο και η Γαλλία, απαγορεύουν ρητά τη διαφήμιση προϊόντων καπνού ή σχετικών με την καπνοβιομηχανία, κάτι που αναγκάζει την ομάδα του Μαρανέλο να γυρίσει στο tribute της για 90 χρόνια της Scuderia.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Scuderia Ferrari θα γιορτάσει ξανά τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της, κατά τη διάρκεια του Καναδικού και του Γαλλικού Grand Prix. Για αυτόν τον λόγο, όπως και στην Αυστραλία, η SF90 θα φέρει το σχετικό logo για την επέτειο, όπως επίσης και οι οδηγοί και οι μηχανικοί. Η Mission Winnow παραμένει χορηγός επωνυμίας της Scuderia Ferrari για το 2019.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
17
Shares
Previous Article

Race Podcast - GP Μονακό: Ήταν μια από τις καλύτερες νίκες του Hamilton;

Next Article

Οι συμμετοχές του Rally Πορτογαλίας 2019 [+videos]

Related Posts