Δε δίνει σημασία στην απόδοση της Honda και της Ferrari o Alonso

Τη δυσαρέσκειά του για τις ερωτήσεις που του γίνονται σχετικά με τη Honda και τη Ferrari εξέφρασε ο Fernando Alonso.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός αποχώρησε από τη Ferrari στα τέλη του 2014, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τύπος του έχει θέσει ερωτήσεις σχετικά με την απόδοσή της Scuderia.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την Toro Rosso και τη συνεργασία της με τη Honda, με τον οδηγό της McLaren να στηλιτεύει την στάση των δημοσιογράφων σε αυτό το θέμα και να τονίζει την αδιαφορία του σχετικά με την απόδοση των υπόλοιπων ομάδων του grid:

«Το Μπαχρέιν ήταν ένα καλό τριήμερο για αυτούς. Για να είμαι ειλικρινής, μετά από 18 χρόνια στη Formula 1, το να απαντάω αφού έχει κάνει μία ομάδα καλές κατατακτήριες ή έχει πάρει ένα καλό αποτέλεσμα δεν βγάζει νόημα.

«Απαντάω για τη Ferrari από το 2015 και το 2016. Αφού έφυγα από τη Ferrari, μετά από κάθε νίκη, κάθε βάθρο που έχουν πάρει, με ρωτάτε αν μετανιώνω που έφυγε. Μετά από 4 χρόνια κυριαρχίας της Mercedes, τώρα δε με ρωτάτε για τη Ferrari, αλλά για την Toro Rosso.

«Δε με νοιάζει τόσο για τις άλλες ομάδες. Είναι αστείο πως ο κόσμος τρελαίνεται όταν παλιές σου ομάδες τα πάνε καλά. Με ρωτάνε, αλλά εγώ δεν νοιάζομαι.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.