De la Rosa – Η McLaren-Honda δεν θα κερδίσει φέτος

Add us as preferred source

Είναι καλό που η McLaren-Honda κρατάει υψηλά τους στόχους της για το 2016, αλλά δύσκολα θα κερδίσει, σύμφωνα με τον βετεράνο δοκιμαστή της ομάδας Pedro De la Rosa.

Στα 45 του, ο de la Rosa έκανε την εμφάνιση του στα Paddok της Βαρκελώνης, χωρίς προσδοκίες ότι ο πρώην teammate του Fernando Alonso ίσως έχει μονοθέσιο νικητή φέτος.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές,» δήλωσε στην Radio Marca«Η McLaren δεν θα κερδίσει αγώνες φέτος. Είναι πολύ καλύτεροι, ξεκίνησαν καλά, αλλά η βελτίωση θα είναι η είσοδος στο Q3 και στο βάθρο.»

Παράλληλα, τόνισε ότι οι ομάδες που θέλουν να κερδίσουν την Mercedes πρέπει να δουλέψουν σταθερά προς αυτόν τον στόχο, όπως και η προηγούμενη του ομάδα, η Ferrari.

«Πιστεύω ότι θα δούμε τέσσερα μονοθέσια να κερδίζουν φέτος,» προέβλεψε ο Ισπανός. «Οι δύο Mercedes και οι δύο Ferrari είναι πιο πάνω από τους υπόλοιπους.»

«Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι μία μεγάλη ομάδα σαν την Ferrari έδειξε τι μπορεί να κάνει τόσο νωρίς με κάποιους εξαιρετικούς χρόνους, χωρίς να κρύβουν τίποτα.» πρόσθεσε ο  de la Rosa.

Ο De la Rosa παραδέχθηκε ότι η καριέρα του στην F1 έχει τελειώσει, αλλά δεν αποκλείει τη συμμετοχή στα Le Mans.

«Αν μπορώ, θα είμαι στην πίστα όταν θα είμαι 120,» αστειεύτηκε. «Το ίδιο είναι και ο Fernando. Να μιλάμε για την απόσυρση του είναι ανόητο, να το θέσω ευγενικά, το να τα παρατήσει είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει ο Fernando.»

 

Latest Podcast Undercut · E46 · 07/09/2026 · 63 min

The Undercut Redux #46: Η εκπλήρωση της προφητείας

Στον αγώνα που μάλλον θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της υπόλοιπης καριέρας του, ο Andrea Kimi Antonelli κέρδισε μπροστά στο ένθερμο κοινό της πατρίδας του…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts