Δε συνεχίζει σήμερα τις δοκιμές του ο Stroll

Autosport International Exhibition. National Exhibition Centre, Birmingham, UK. Sunday 15 January 2017. Lance Stroll (Williams F1), attends the Autosport International show. World Copyright: Mike Hoyer/Ebrey/Williams F1 Ref: MDH39297

Δεν θα συνεχίσει σήμερα ο Lance Stroll, καθώς οι ζημιές που υπέστη στο τετακέ που είχε το πρωί της 2ης μέρας δοκιμών ήταν εκτεταμένες, με τη Williams να μην έχει τα μέρη για να κάνει τις επιδιορθώσεις.

Ο 18χρονος Καναδός είχε ένα τετακέ νωρίς το πρωί στην έξοδο της Στροφής 9 και έμεινε εκτός του υπόλοιπου πρωινού σκέλους.

Ωστόσο, η ομάδα ανακοίνωσε πως ο νεαρός οδηγός δεν θα βγει ξανά στην πίστα, μιας και δεν έχει μέρη για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

«Ο Lance ήταν στον 6ο γύρο του δεύτερου run του όταν έπαθε ένα τετακέ,» δήλωσε ο υπεύθυνος απόδοσης της ομάδας, Rob Smedley. «Είχε λίγη πρόσφυση, και κατέληξε στην αμμοπαγίδα.

«Αν και ήταν ένα απλό ατύχημα, είχαμε μεγάλη ζημιά, που τώρα επισκευάζουμε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μέρη από το εργοστάσιο, τα οποία θα έχουμε στη διάθεσή μας αύριο.

«Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε αύριο στην πίστα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας τις επόμενες μέρες.»

Από τη μεριά του, ο Stroll δήλωσε: «Είναι ακόμα νωρίς και έχω κάνει μόλις μερικούς γύρους. Προσαρμόζομαι ακόμα στην FW40, και έχουμε ακόμα πολύ χρόνο. Ήταν καλό που επιτέλους βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι για να έχουμε μία αίσθηση.

«Όπως είπα, είναι νωρίς ακόμα, επομένως χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο δοκιμών για να ξέρω πού βρίσκομαι εγώ και πού το μονοθέσιο.

«Θα έχω μία πολύ πιο καθαρή εικόνα μόλις κάνουμε περισσότερους γύρους, αλλά ήταν καλό για να ‘σπάσει ο πάγος’ και ανυπομονώ να οδηγήσω κι άλλο.»

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Εξέτασε και το ενδεχόμενο της Formula E ο Massa

Next Article

Χειμερινές Δοκιμές - 2η ημέρα - Προβάδισμα για Raikkonen, Ferrari

Related Posts