Δε βλέπει κοινά μεταξύ του 2014 και του 2019 ο Vettel

Ο Sebastian Vettel δε συμμερίζεται την άποψη πως η φετινή του σεζόν είναι μία επανάληψη της κακής σεζόν που είχε το 2014, εξηγώντας γιατί.

Το 2014, ο Vettel προερχόταν από τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του.

Ωστόσο, έκανε μία από τις πιο κακές του χρονιές στο σπορ, καθώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην μονάδα ισχύος της Renault στο μονοθέσιο της Red Bull και είχε ηττηθεί κατά κράτος από τον τότε νεαρό teammate του, Daniel Ricciardo.

Η σεζόν του 2019, μέχρι στιγμής, θυμίζει αυτή του 2014, καθώς δεν είναι σε θέση να πάρει σταθερά καλά αποτελέσματα και στους τελευταίους αγώνες είναι συνεχώς πίσω από τον -και πάλι νεαρό- teammate του, Charles Leclerc.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η σεζόν που κάνει φέτος του θυμίζει αυτή του 2014, εκείνος απάντησε:

«Όχι ακριβώς. Πρώτον, αυτό έγινε πριν πολύ καιρό και δεύτερον αυτό είναι πολύ διαφορετικό.»

Και συνέχισε:

«Νομίζω όσο αφορά τους αγώνες, θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να μην κρίνουμε έναν συγκεκριμένο γύρο [το συμβάν με τον Verstappen].

«Αλλά έγινε και οι γύροι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν αρκετά καλοί. Ξεκινήσαμε από την 6η θέση και καταφέραμε να βρεθούμε στην τρίτη σε κάποιο σημείο.

«Το Αυτοκίνητο Ασφαλείας σίγουρα μας βοήθησε, αλλά τα είχαμε πάει καλά στο πρώτο stint κάνοντας κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους, που τελικά δούλεψε.

«Νομίζω ότι μερικοί ακόμα αγώνες θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά, επομένως δεν ανησυχώμ αλλά ξέρω ότι τις Κυριακές θα μπορούσα να έχω καλύτερα αποτελέσματα. Ανυπομονώ για την Γερμανία τώρα,» έκλεισε ο Γερμανός.

Πηγή: motorsport.com

Ακούστε επίσης:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Θέλει να κρατήσει καθαρές τις μάχες των οδηγών του ο Wolff

Next Article

Τα ελαστικά που επέλεξαν οι οδηγοί για το Γερμανικό GP

Related Posts