Δείτε το άσχημο ατύχημα του Adrien Fourmaux (vid)

Fourmaux ατύχημα
Adrien Fourmaux (FRA) and Alexandre Coria (FRA) of team M-SPORT FORD WORLD RALLY TEAM are seen performing during the World Rally Championship Monte-Carlo in Monte-Carlo, Monaco on 20,January // SI202201200575 // Usage for editorial use only //

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του αγώνα στο Μόντε Κάρλο για τον Adrien Fourmaux, καθώς ο Γάλλος είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στη μέση της τρίτης ειδικής.

Μετά τη χθεσινή πολύ καλή εικόνα που έδειξαν τα νέα Ford Puma, η ομάδα της M-Sport μπήκε με πολύ υψηλές προσδοκίες στο δεύτερο σκέλος του εναρκτήριου αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα του WRC. Και πράγματι, με τον Sebastien Loeb να κερδίζει τις δύο πρώτες ειδικές της ημέρας, η ταχύτητα των αυτοκινήτων έμοιαζε να επιβεβαιώνεται.

Όμως, η μέρα της βρετανικής ομάδας σημαδεύτηκε από το πολύ άσχημο ατύχημα που είχε ο Adrien Fourmaux και ο συνοδηγός του, Alexandre Coria, οι οποίοι βγήκαν εκτός διαδρομής στο δέκατο χιλιόμετρο της πρώτης ειδικης του σημερινού σκέλους και τέθηκαν νοκ-άουτ για τη συνέχεια τουλάχιστον του προγράμματος της Παρασκευής.

Ο Γάλλος μπήκε με πολλά χιλιόμετρα σε μία αριστερή στροφή, χτύπησε στον βράχο που υπήρχε στην εξωτερική, το Puma τούμπαρε κι έφυγε σε μία μικρή χαράδρα 25 μέτρων, όπου και κατέληξε έχοντας διαλυθεί σχεδόν ολοκληρωτικά.

Το πλήρωμα βγήκε από το όχημα, όντας ευτυχώς καλά στην υγεία του, όμως η κατάσταση του αυτοκινήτου ήταν πολύ άσχημη με τις δύο πόρτες να έχουν σπάσει και το πίσω μέρος να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα μετάλλων. Πλέον το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί στο σέρβις, στο λιμάνι του Μόντε Κάρλο, όπου οι μηχανικοί της M-Sport θα διαπιστώσουν έαν θα μπορεί να διορθωθεί και οι δύο Γάλλοι να συνεχίσουν αύριο τον αγώνα τους, μέσω της διαδικασίας Rally 2.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ατύχημα του Γάλλου:

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
15
Shares
Previous Article

Rally Μόντε Κάρλο - 1η Μέρα: Γαλλική υπεροχή

Next Article
Loeb Μόντε Κάρλο

Rally Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα: Ιστορικός Loeb στην κορυφή

Related Posts