Δεν ανησυχεί για τις δυσκολίες που συνάντησε στο FP2 o Ricciardo

Ο Daniel Ricciardο τόνισε πως δεν ανησυχεί για το υπόλοιπο του τριημέρου, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο FP2 του GP Βραζιλίας.

O Ricciardo και ο έτερος οδηγός της Red Bull Max Verstappen σημείωσαν τον πέμπτο και το έκτο καλύτερο χρόνο αντίστοιχα, όντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργοί από τους δύο οδηγούς της Mercedes, στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών.

H Red Bull ήταν σταθερά πιο αργή από την Mercedes και σε ρυθμό αγώνα, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που τους δημιούργησαν προβλήματα στην διαχείριση των ελαστικών.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε μερικές δυσκολίες στο FP2, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία διότι την Κυριακή αναμένονται διαφορετικές συνθήκες, χαμηλότερες θερμοκρασίες και κατά πάσα πιθανότητα βροχή.

«Στην προσομοίωση αγώνα ένιωσα ότι δεν ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αυτό θα αλλάξει όμως την Κυριακή όπου θα έχουμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ότι κάναμε σήμερα, αλλά πιστεύω ότι από αύριο θα είναι μια άλλη ιστορία. Πιστεύω θα είναι ωραία αν βρέξει. Θα είναι διασκεδαστικό αν συμβεί. Αν επικρατήσουν χαμηλότερες θερμοκρασίες το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι καλύτερα για την διαχείριση των ελαστικών.»

Στην συνέχεια ο Ricciardo αναφέρθηκε στην επίδοση της Williams, η οποία σημείωσε καλύτερους χρόνους και με τους δύο οδηγούς της σε σχέση με τους οδηγούς της αυστριακής ομάδας στο FP2.

«Πιστεύω ότι ο ρυθμός μας σε σχέση με την Mercedes και την Ferrari είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Η Williams είναι η έκπληξη μέχρι στιγμής. Είναι θετικό ότι υπάρχει άλλη μια ομάδα που παλεύει για τις ψηλές θέσεις, αυτό θα βοηθήσει ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός ο αγώνας την Κυριακή.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Αρκετά αισιόδοξος ο Hamilton για τον ρυθμό της Mercedes

Next Article

Ο Arrivabene αμφιβάλλει για την πιθανότητα συμμετοχής της Ferrari στην Formula E

Related Posts