Δεν αποκλείει επιστροφή Rosberg για την Ferrari o Wolff

Καθόλου απίθανο δεν θα φαινόταν στον Toto Wolff αν ο Nico Rosberg αποφάσιζε να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Ferrari.

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει η είδηση της απόσυρσης του Nico Rosberg από την ενεργό δράση λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον περασμένο Δεκέμβριο. Το αυξημένο στρες και ο περιορισμένος χρόνος που είχε για να περάσει με την οικογένειά του ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Γερμανό σε αυτή την απόφαση.

Αν και ο Nico Rosberg αποκλείει κάθε πιθανότητα επιστροφής του στην F1, ο Toto Wolff φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη καθώς μία ομάδα σαν την Ferrari θα μπορούσε να τον πείσει να επιστρέψει:

«Νομίζω πως όταν πήρε την απόφαση να αποσυρθεί ήταν επειδή ήταν πολύ φορτωμένος. Ήταν μία αγχωτική χρόνια κόντρα στον καλύτερο οδηγό της F1 ίσως και αυτό τον εξάντλησε. Έτσι το αντιλήφθηκα εγώ. Αλλά είναι ακόμα 31 ετών, αν είναι άτυχος έχει άλλα 70 χρόνια να ζήσει! Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν του χρόνου επέστρεφε για την Ferrari ή κάποια άλλη ομάδα.»

Τα Indy 500 θα ήταν μία επιλογή για τον Nico Rosberg; Ο Toto Wolff δίνει την δική του απάντηση.

«Όχι, νομίζω πως τα Indy 500 είναι πολύ δύσκολη δοκιμασία για έναν οδηγό αγώνων. Μου άρεσε ο Fernando μέχρι να εγκαταλείψει, αλλά δεν νομίζω πως ο Nico θα πάρει αυτό το ρίσκο και να τρέχει σε ένα οβάλ με τα Indy.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify