Δεν απορρίπτει συνέχεια εκτός Ferrari o Raikkonen

O Kimi Raikkonen δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε ομάδα, εκτός Ferrari την καριέρα του στην Formula 1, με τις φήμες να παίρνουν φωτιά.

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου των οδηγών που γίνεται κάθε Πέμπτη πριν το Grand Prix, ο Kimi Raikkonen ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ferrari, μετά τις φήμες που θέλουν τον Charles Leclerc να τον αντικαθιστά από το 2019 στην Scuderia. Ο Φινλανδός δεν ξεκαθάρισε κάτι τέτοιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει κάτι για να το πω. Είχα πει, νομίζω το 2007, ότι θα έκλεινα την καριέρα μου στην Ferrari και προφανώς δεν έδειχνε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και μέχρι τώρα δείχνει ότι θα γίνει. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις το μετά και όλα όσα γίνονται και θα γίνουν. 

«Θα δούμε, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο ακόμη. Όπως πάντα υπάρχουν πολλά λόγια, πολλές φήμες κι εγώ δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Όλοι θα μάθουμε τι θα γίνει στο μέλλον κάποια στιγμή, ακόμη κι εγώ.»

Ο οδηγός της Ferrari ρωτήθηκε για το εάν έχει μιλήσει με την McLaren, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσεγγίσει τον Φινλανδό ενόψει του 2019, με τον Raikkonen να απαντά με τον γνωστό του τρόπο:

«Ναι, μιλάω με τους ανθρώπους της McLaren. Και μιλούσα πολύ περισσότερο παλαιότερα, όταν οδηγούσα για αυτούς. Δεν έχω κάποιο ενδιaφέρον να μιλήσω για τέτοιες ανοησίες αυτή τη στιγμή. Έχω βρεθεί πολλές φορές σε παρόμοιες καταστάσεις, χωρίς να έχω κάποια απάντηση. Θα ξέρουμε κάποια στιγμή τι θa γίνει την επόμενη χρονιά, αυτό είναι το φυσιολογικό»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Συνέντευξη: Ο Θωμάς Κρασώνης στο μικροσκόπιο

Next Article

Δεν αργεί το νέο συμβόλαιο του Ricciardo με τη Red Bull

Related Posts