Δεν αργεί το νέο συμβόλαιο του Ricciardo με τη Red Bull

Ο Daniel Ricciardo φαίνεται πως θα παραμείνει στη Red Bull, αφού οι δύο πλευρές είχαν χθες (Τετάρτη 27/6) συνάντηση και οι υπογραφές δεν αργούν.

Το όνομα του Ricciardo έχει ακουστεί φέτος τόσο για τη Ferrari, όσο και για τη McLaren, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την RB λήγει φέτος.

Ωστόσο, ο Αυστραλός μίλησε χθες σε ειδική εκδήλωση της αυστριακής ομάδας, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της, αναφέροντας πως δεν αργεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών:

«Δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα. Σύντομα όμως. Δεν αργεί η ώρα».

Φυσικά, τοποθετήθηκε και ο σύμβουλος της ομάδας, Helmut Marko, τονίζοντας ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελε ο Ricciardo:

«Η Mercedes και η Ferrari έχουν νο.1 οδηγούς στους οποίους είναι αφοσοιωμένες. Ξέρω επίσης πως ο Ricciardo δεν πήρε καμία προσφορά από τη Ferrari.

 «Από όσο γνωρίζω, η Renault θα μείνει με το ίδιο οδηγικό δίδυμο. Και, πέραν αυτού, δε νομίζω ότι έχει το budget για να καλύψει τις απαιτήσεις του Ricciardo.

«Ο Daniel είναι σε τέτοια θέση που δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για εκείνον. Πιθανότατα το είχε φανταστεί αλλιώς. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του, αλλά όχι με κάθε κόστος.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δεν απορρίπτει συνέχεια εκτός Ferrari o Raikkonen

Next Article

Hamilton - Κάθε όφελος από τις αναβαθμίσεις είναι σημαντικό

Related Posts