Δεν έχει ξεκλειδωθεί η πλήρης απόδοση της SF90, δήλωσε ο Vettel

Ο Sebastian Vettel δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του δεν έχουν καταφέρει να «ξεκλειδώσουν» την πλήρη απόδοση του φετινού τους μονοθέσιου.

Σύμφωνα με τον Vettel το μονοθέσιο της Ferrari είναι αρκετά δυνατό αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ξεκλειδώσουν την πλήρη απόδοση του μονοθέσιου, που φαίνεται να έκανε μόνο ο Charles Leclerc στο GP του Μπαχρέιν:

«Έχουμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν έχουμε καταφέρει να το βάλουμε στο παράθυρο λειτουργίας. Ειδικά εγώ, εδώ και εκεί, δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος σε σύγκριση με το πως ξεκινήσαμε.

«Προφανώς οι τρεις πίστες που έχουμε πάει μέχρι τώρα ήταν αρκετά διαφορετικές, οι συνθήκες που είχαμε ήταν διαφορετικές. Αλλά ξεκινάμε να βλέπουμε ένα μοτίβο και να καταλαβαίνουμε τι, ειδικά κατά την διάρκεια του αγώνα, πρέπει να κάνουμε, τι θέλω εγώ, για να ξεκλειδώσω πραγματικά το μονοθέσιο.»

Ο Γερμανός γνωρίζει ότι η Mercedes έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην σεζόν, αλλά δεν φαίνεται να ανησυχεί καθώς το μονοθέσιο της Ferrari φαίνεται να έχει την απόδοση για να είναι ανταγωνιστικό.

«Προφανώς η Mercedes τα πήγε καλά στους τρεις πρώτους αγώνες. Νομίζω στην Αυστραλία δυσκολευτήκαμε με τις συνθήκες, και το set-up. Νομίζω πήραμε το μάθημα μας για το Μπαχρέιν, ήταν αρκετά καλύτερα,» πρόσθεσε ο Vettel.

«Ακόμα, σε μερικά σημεία του αγώνα όπου είμαστε αρκετά αδύναμοι και νομίζω φάνηκε κι αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Πιστεύω μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι για το επίπεδο που βρίσκεται ο κινητήρας. Φαίνεται να είναι πολύ δυνατός. Νομίζω ότι γενικά το μονοθέσιο μας δουλεύει, και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό – απλά έχει να κάνει με το να το φέρουμε στο σωστό παράθυρο λειτουργίας και μετά να είμαστε σε θέση να πάρουμε το μέγιστο της απόδοσης του μονοθεσίου, κάτι που νομίζω ότι κατάφερε ο Charles στο Μπαχρέιν περισσότερο από εμένα.

«Φαίνεται ότι υπάρχει κάπου αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δυσκολευόμαστε να το βρούμε, το να καταφέρουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με την Mercedes.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
26
Shares
Previous Article

Δεν έχει εξήγηση για την πτώση του στο Austin ο Marquez

Next Article

Οι επιλογές που έκαναν οι οδηγοί για τα ελαστικά του GP Αζερμπαϊτζάν

Related Posts