Δεν προτιμά τα team orders o Vettel

Την πεποίθηση ότι τα πράγματα εντός των τειχών της Ferrari είναι αρκετά ξεκάθαρα εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το Ιταλικό Granυd Prix ο Sebastian Vettel.

Η εκκίνηση του αγώνα στη Μόντσα χαρακτηρίστηκε από την μάχη των πρώτων τεσσάρων στροφών, που οδήγησε και στο τετακέ του Vettel, όταν εκείνος προσπαθούσε να επιτεθεί στον Raikkonen και να προασπιστεί τη θέση του από τον Hamilton.

Την ίδια ώρα, η Mercedes χρησιμοποίησε τον Bottas προς όφελος του teammate του, για να φτάσει τελικά στη νίκη.

Ωστόσο, ο Vettel θεωρεί πως δεν χρειάζεται να υπάρξουν τέτοιες τακτικές στη Ferrari, και πως δεν είναι αναγκαίο να γίνει συζήτηση για όσα συνέβησαν στην εκκίνηση:

«Πιστεύω ότι είμαστε αρκετά μεγάλοι και δε χρειάζεται να δούμε τι συνέβη στην εκκίνηση. Κάνω τη δουλειά μου και είμαι προετοιμασμένος να παλέψω με όλους.

«Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που είχα στην πρώτη στροφή, και στο δεύτερο σικέιν, αλλά δεν λειτούργησε. Μετά, ήταν κάπως ατυχές το πώς κύλησαν τα πράγματα.

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν όποια προσέγγιση θέλουν. Για εμάς, είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι πιο δύσκολο για τον ίδιο που πρέπει να δώσει μάχη και με τον teammate του, σε αντίθεση με τον Hamilton που έχει τη στήριξη του Bottas, ο ίδιος αποκρίθηκε:

«Δεν ξέρω. Προφανώς μπορώ να δω γιατί εγείρεται αυτό το ερώτημα. Αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο: είμαι χαρούμενος να παλεύω με τρία μονοθέσια, και με 19 ακόμα. Πιστεύω πως δεν έχω βρεθεί ποτέ σε άλλη θέση, πέρα από αυτή. Δεν υπάρχει θέμα. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Από τα καρτ στους αγώνες Αντοχής με πρωτότυπο LMP3 ο Λασκαράτος

Next Article

Κατά των team orders στέκεται και η Mercedes

Related Posts