Δεν θα διεξαχθεί το GP της Εμίλια Ρομάνια

GP Εμίλια Ρομάνια

Στην οριστική απόφαση της μη διεξαγωγής του Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια στην πίστα της Ίμολα προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές της Ιταλίας σε συνεργασία με την Formula 1 και την παγκόσμια ομοσπονδία.

Οι καταστροφικές πλημμύρες κι οι συνεχείς έντονες βροχωπτώσεις που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή της Εμίλια Ρομάνια και την πίστα της Ίμολα έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση το επερχόμενο Grand Prix της περιοχής, που επρόκειτο να διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες καταστροφές που έχει υποστεί η περιοχή και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να εξασφαλιστεί η απουσία κινδύνου για τους θεατές και τους συμμετέχοντες αθλητές και μηχανικούς και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και την κυβέρνηση της χώρας, οι ιθύνοντες της Formula 1 ανακοίνωσαν επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης, την μη διεξαγωγή του Grand Prix.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για οριστική ακύρωση του αγώνα ή για πιθανή διεξαγωγή του σε νέα ημερομηνία, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο δεδομένης της πυκνότητας του προγράμματος. Ακολουθούν δύο αγώνες σε συνεχόμενα σαββατοκύριακα, πρώτα στο Μονακό (26-28 Μαΐου) και μετέπειτα στη Βαρκελώνη (2-4 Ιουνίου).

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Ίμολα εκκένωση

Εκκενώνεται λόγω πλημμυρών η πίστα της Ίμολα (pics)

Next Article
Toprak 2023

Η αποχώρηση του Toprak και το μέλλον της Yamaha

Related Posts