Δεν θα καθυστερήσει τους υπόλοιπους για χάρη του Hamilton ο Bottas

Στον δικό του αγώνα θα εστιάσει ο poleman του Αυστριακού GP, Valtteri Bottas, που τόνισε ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να καθυστερήσει τους υπόλοιπους οδηγούς, ώστε να μπορέσει να καλύψει έδαφος ο Lewis Hamilton.

Η ποινή που πήρε ο Βρετανός της Mercedes για την αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων τον ρίχνει στην 8η θέση του σημερινού grid, και δεν είναι λίγοι αυτοί που ρώτησαν χθες, μετά τις κατατακτήριες, τον teammate του για το αν είναι στα σχέδιά του να επιβραδύνει και να καθυστερήσει τους υπόλοιπους.

Ωστόσο, ο Φινλανδός ήταν κατηγορηματικός, επισημαίνοντας πως ο στόχος είναι η νίκη, όχι να βοηθήσει τον Hamilton:

«Έχω δει τις σημειώσεις πριν τον αγώνα, και κάτι τέτοιο δε βρίσκεται εκεί μέσα. Πρέπει να εστιάσουμε σε μία καλή εκκίνηση και μετά στο να κερδίσουμε τον αγώνα.

«Σίγουρα ο Lewis μπορεί να αντεπιτεθεί από την θέση που εκκινεί. Αν αρχίσεις να παίζεις έτσι σε αυτήν την πίστα, θα είναι πολύ περίπλοκο.

«Αν το μονοθέσιο πίσω σου μπει στη ζώνη του DRS και έχει καλό slipstream, χρειάζεται ένα λάθος και χάνεις τη νίκη. Οπότε, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο προς το παρόν.»

Σε αυτό συμφωνεί κι ο ίδιος ο Hamilton, που δήλωσε: «Δεν έχει νόημα για τον Valtteri να επιβραδύνει. Δεν θα γίνουν έτσι τα πράγματα. Αυτό που έχει νόημα για τον ίδιο είναι να πιέσει όσο μπορεί για τη νίκη.» 

Πηγή φωτογραφίας: LAT Photographic

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Νέα ομάδα για την F1 ετοιμάζει ο Stefanovic

Next Article

GP Αυστρίας – Το grid του αγώνα

Related Posts