Δεν τρέχει στον πρώτο αγώνα του Κατάρ ο Marc Marquez

Ο Marc Marquez δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο από τους δύο εναρκτήριους αγώνες του Κατάρ, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδα της Repsol Honda.

Μετά από τις πρώτες δοκιμές με μοτοσυκλέτα δρόμου της Honda στην πίστα της Βαρκελώνης, o Marc Marquez υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο που έχει αναλάβει την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού στο χέρι που τον ανάγκασε να χάσει σχεδόν ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Παρότι παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση στην απόκριση του οργανισμού του Ισπανού, οι γιατροί έκριναν πως είναι ακόμη νωρίς για να επιταχυνθεί η επιστροφή του στις πίστες, με το ρίσκο σε ενδεχόμενη πτώση να είναι ακόμη υψηλό. Ο Marquez θα υποβληθεί σε νέα εξέταση τη Δευτέρα 12 Απριλίου, την εβδομάδα του δεύτερου αγώνα στο Κατάρ.

Ο αναβάτης της Honda μίλησε για τη διαδικασία επιστροφής του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά την τελευταία εξέταση από το ιατρικό επιτελείο, οι γιατροί με συμβούλεψαν πως το πιο φρόνιμο είναι να μην συμμετάσχω στο Grand Prix του Κατάρ και να συνεχίσουμε στο πλάνο που ακολουθούμε μέχρι τώρα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να επανέθλω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να επιστρέψω στην ενεργό δράση.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
10
Shares
Previous Article

Review Χειμερινών Δοκιμών F1 2021: Τι γίνεται με την Mercedes; Πόσο μπορεί να ανακάμψει η Ferrari;

Next Article

2021 F1 Bahrain Grand Prix Preview

Related Posts