Δεν βιάζονται να κλειδώσουν τα line-up για το 2021 Hyundai και M-Sport

Μπορεί η σεζόν του 2020 να τελειώνει αλλά τόσο στο στρατόπεδο της Hyundai όσο και σε αυτό της M-Sport δεν βιάζονται να κλειδώσουν τα οδηγικά line-up για την νέα σεζόν.

Όσον αφορά την Hyundai, Οι Thierry Neuville και Ott Tanak έχουν συμβόλαιο και για το 2021. Οι υποψήφιοι για το τρίτο αυτοκίνητο είναι οι Dani Sordo και Craig Breen. Ο Ισπανός φαίνεται να έχει ήδη θέση στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Sebastien Loeb, καθώς και με την νίκη του στο Rally Σαρδηνίας.

Όταν ο επικεφαλής της ομάδας, Andrea Adamo ρωτήθηκε για το πότε θα προβεί η ομάδα του σε ανακοινώσεις απάντησε: «Έχω άλλα πράγματα να σκεφτώ αυτή την στιγμή. Θα σας ανακοινώσω τα πλάνα για το τρίτο αυτοκίνητο. Πότε; Πριν το Μόντε Κάρλο.»

Μυστικότητα επικρατεί και στην M-Sport, με την Malcolm Wilson να μην ανοίγει τα χαρτιά του για το ποιοι θα οδηγούν τα Fiesta WRC το 2021, καθώς τόσο ο Esapekka Lappi όσο και ο Teemu Suninen δεν έχουν συμβόλαιο για την νέα σεζόν.

«Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε τους οδηγούς, συμβαίνουν τόσα πολλά αυτή την στιγμή. Ενώ η προσοχή μας έχει εστιαστεί στις αλλαγές των κανονισμών για το 2022, η επόμενη σεζόν είναι πολύ σημαντική για εμάς.

«Θα φέρουμε μερικές αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητο, και προφανώς ο κινητήρας που θα χρησιμοποιήσουμε του χρόνου θα ομολογκαριστεί για το 2022.

«Φυσικά και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου, αλλά δεν έχουμε συζητήσει τίποτα με κανέναν οδηγό. Θα είμαι ειλικρινής, έχω εστιάσει στο πως θα σώσω την επιχείρηση μου από αυτή την κρίση.

Όσον αφορά την Toyota, ο Sebastien Ogier υπέγραψε πριν μερικές ημέρες την επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο, ενώ οι Elfyn Evans και Kalle Rovanpera έχουν συμβόλαιο και για το 2021.

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles