Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ferrari για τον Verstappen, δηλώνει ο Binotto

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, ξεκαθάρισε πως δεν έχει στόχο να κινηθεί για την απόκτηση του Max Verstappen το 2020, αφού νιώθει πως το τωρινό δίδυμο λειτουργεί όπως πρέπει.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανακύψει η φημολογία πως ο Verstappen έχει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Red Bull, η οποία αναφέρει πως, αν δεν νικούσε μέχρι το θερινό διάλειμμα, θα είχε το ελεύθερο να σπάσει τη συμφωνία και να ψάξει νέα ομάδα.

Αυτή η ρήτρα φέρεται να υπήρχε και στο συμβόλαιο του Sebastian Vettel το 2014.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, και ούτε τώρα θα επιβεβαιωθεί, όμως ήδη άρχισαν οι εικασίες για το ποια ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να κάνει προσφορά στον Ολλανδό.

Μία εξ αυτών θα μπορούσε να είναι και η Ferrari, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι στα πλάνα της, σύμφωνα με τον Binotto.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Verstappen είναι ένας οδηγός που θα ενδιέφερε τη Scuderia, ο Ιταλός απάντησε:

«Όχι, σίγουρα όχι, και μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Seb.

«Έχουμε δύο οδηγούς, και οι δύο με συμβόλαιο, και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό.

«Το line-up μας για του χρόνου είναι δεδομένο και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό. Πιστεύω πως τα πράγματα πάνε καλά από αυτήν την άποψη.»

Από τη μεριά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner, απέφυγε να μιλήσει για το συμβόλαιο με τον νεαρό οδηγό, αλλά ξεκαθάρισε πως ο ίδιος πιστεύει στην ομάδα:

«Το συμβόλαιο ανάμεσα σε έναν οδηγό και μία ομάδα θα είναι πάντα απόρρητο, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι κάθε οδηγός στο pitlane έχει ρήτρες στο συμβόλαιό του.
«Υπάρχουν εικασίες για το συμβόλαιο του Max, είναι απλά φήμες. Είναι πολύ χαρούμενος με την ομάδα, πιστεύει σε αυτό το project και μέρες σαν κι αυτή [σ.σ. την Κυριακή που κέρδισε] το ενισχύουν αυτό το συναίσθημα. Δεν αμφιβάλλω για τον Max.»
Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

MotoGP: Πρόγραμμα και πληροφορίες για το GP Γερμανίας

Next Article

Ενδιαφέρον της Hyundai για τον Tanak

Related Posts