Δεν υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα σε Red Bull και Honda, δηλώνει ο Yamamoto

Ο επικεφαλής του τμήματος motorsport της Honda, Masahi Yamamoto, δήλωσε ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα συμβόλαιο ανάμεσα στην Red Bull και την Honda.

Η αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα χρησιμοποιεί τις μονάδες ισχύος της Honda από το 2019, ωστόσο, ο Yamamoto δήλωσε ότι το μόνο που έχουν υπογράψει είναι ένα προσύμφωνο.

«Αυτό που συζητήσαμε πρώτα και αποφασίσαμε είναι ότι θα προμηθεύουμε τις μονάδες ισχύος και όλες οι λεπτομέρειες για τα συμβόλαια θα συζητηθούν στην συνέχεια. Στους επόμενους δύο μήνες θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές του συμβολαίου.»

Πέρυσι, η Honda είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Sauber ώστε να τους παρέχουν μονάδες ισχύος φέτος, με την μεταξύ τους συμφωνία να ακυρώνεται όταν η Monisha Kaltenborn αντικαταστάθηκε από τον Frederic Vasseur:

«Στην αρχή συζητούσαμε με την Monisha και στην συνέχεια με τον Frederic, οπότε κανείς μας δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος όταν ξεκινήσαμε τις συζητήσεις. Όταν συντονιστήκαμε καταλάβαμε ότι υπάρχουν διαφορές.

«Δεν είναι ότι δεν συμφωνήσαμε σε τίποτα. Συζητήσαμε, δεν υπήρξαν τσακωμοί. Αυτό που αποφασίσαμε είναι ότι και οι δύο θέλαμε να πάμε ένα βήμα πιο πάνω, έτσι αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε με αυτό που είχαμε συμφωνήσει.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.