Δεσμευτικό προσύμφωνο με τη Ferrari φέρεται να υπέγραψε ο Ricciardo

Ένα αρχικό προσύμφωνο που δεσμεύει τον Daniel Ricciardo φέρεται να υπέγραψε η Ferrari με τον Αυστραλό οδηγό, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν τις δύο πλευρές να συνεργάζονται το 2019.

Με το συμβόλαιο του Ricciardo με τη Red Bull να λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, οι φωνές που τον θέλουν να μεταβαίνει στη Ferrari από το 2019 ολοένα και πληθαίνουν.

Αυτές οι εικασίες φαίνεται πως αποκτούν μία πιο στέρεα βάση, αφού ο έγκριτος ρεπόρτερ του Motorsport Magazine, Mark Hughes, αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μία αρχική συμφωνία, η οποία δεσμεύει τον Αυστραλό σε όποιες συζητήσεις κάνει για το 2019.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν αρκετές επιλογές στα συμβόλαια, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ορίστηκε μία ημερομηνία και από τις δύο πλευρές (λέγεται πως είναι 30 Ιουνίου). Μέχρι τότε, κανείς εκ των δύο δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με κάποιον άλλον.

«Και αυτό γιατί ο οδηγός θέτει πρακτικά εαυτόν έξω από την αγορά, αφού οι συζητήσεις για το συμβόλαιο που θα έχει μετά το 2018 ‘ανήκουν’ στην ομάδα – εν προκειμένω, στη Ferrari. Για αυτό το λόγο, θα λάβει μία αμοιβή. Από τώρα και μέχρι τότε, η Ferrari κι ο ίδιος μπορούν να συζητήσουν για ένα νέο συμβόλαιο. Όλα αυτά είναι τυπικές διαδικασίες στην F1.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.