Δηκτικός προς τους πελάτες της Mercedes o Steiner – TotalRacing.gr

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Haas, Gunther Steiner, έκανε επικριτικές δηλώσεις απέναντι στις πελατειακές της Mercedes, που κάνουν παράπονα για την βελτίωση των μονάδων ισχύων της Ferrari.

Η βελτίωση των μονάδων ισχύος της Ferrari φέτος βοήθησε την Haas αλλά και την Sauber να ανέβουν αρκετά στην μάχη του midfield, με την Haas να εμφανίζεται πολύ δυνατή στους τελευταίους αγώνες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Stiener οι ομάδες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι από το 2014 μέχρι και φέτος, όσες είχαν τις μονάδες ισχύος της Mercedes, είχαν το πάνω χέρι, αφού οι άλλες μονάδες ισχύος υστερούσαν σημαντικά.

«Οι πελάτες της Mercedes δεν πρέπει να κάνουν παράπονα γιατί είχαν έναν πολύ καλό κινητήρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια,» δήλωσε ο Steiner.

«Την πρώτη χρονιά με αυτούς τους κανονισμούς, αν δεν είχες κινητήρα της Mercedes, ήσουν στο πουθενά. Τώρα η Ferrari τους προσπέρασε στο θέμα του κινητήρα και τώρα όλοι κάνουν κριτική στον κινητήρα της Ferrari – ‘ Έχετε τον κινητήρα της Ferrari‘.

«Ναι τον έχουμε. Έτσι είχατε και εσείς τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν το εκμεταλλευτήκατε. Τι μπορώ να κάνω γι’αυτό; Είμαι πολύ χαρούμενος. Αν οι υπόλοιποι δεν είναι χαρούμενοι, δεν μπορώ να τους βοηθήσω.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.