Διαψεύδει η Kehm τα περί μετακόμισης της οικογένειας Schumacher

H εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας του Michael Schumacher, Sabine Kehm, διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τη μετακόμισή της στην Μαγιόρκα, μετά από αγορά σπιτιού στο ισπανικό νησί.

Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες μαθεύτηκε από την ελβετική εφημερίδα L’Illustre πως με την υπογραφή της συζύγου του Michael Schumacher, Corinna, πραγματοποιήθηκε η αγορά έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων μιας πολυτελούς κατοικίας στην πόλη Andratx του νησιού της Μαγιόρκα.

Μάλιστα μιλώντας στο μέσο η δήμαρχος της πόλης, Katia Rouarch, ανέφερε πως περιμένει να καλοσωρίσει στο προσεχές διάστηματον Schumacher και την οικογένειά του στην πατρίδα της. Όπως ήταν φυσιολογικό οι φήμες τόσο για την ενδεχόμενη μετακόμιση του Γερμανού 7 φορές πρωταθλητή, όσο και για την κατάσταση της υγείας του, πήραν φωτιά.

Ως είθισται όμως, η εκπρόσωπος της οικογένειας, Sabine Kehm, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, με δηλώσεις της στην γερμανική Bild, στην οποία διέψευσε τις φήμες αυτές, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι δεν υπάρχει σκοπός για μετακόμιση της οικογένειας στην Μαγιόρκα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του γερμανικού μέσου ενημέρωσης, μια ενδεχόμενη αλλαγή κατοικίας θα υποχρέωνε σε σημαντική αύξηση από πλευράς φόρων και πως η πολυτελής έπαυλη θα χρησιμοποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Kehm δεν προχώρησε σε άλλη δήλωση.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

Υπεύθυνος MotoGP

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακολουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.