Διδακτικό βρίσκει το πέρασμά του από τη Super Formula ο Vandoorne

Ο Stoffel Vandoorne τόνισε ότι η σεζόν στην Ιαπωνική Super Formula ως προετοιμασία για το 2017 άξιζε τον κόπο.

Ο Βέλγος έτρεξε με την Docomo Dandelion το 2016 τερματίζοντας τέταρτος στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο ιθύνων του GP2 Bruno Michel δήλωσε ότι ο Vandoorne δεν έμαθε πολλά από τη χρονιά του στην Ιαπωνία.

Ο πρωταθλητής του GP2 για το 2015 πιστεύει ότι είναι σημαντικό να μένει ενεργός και ότι το επίπεδο των μονοθεσίων της Super Formula έκανε τη σεζόν μία σημαντική εμπειρία.

«Είχα σκαμπανεβάσματα,» είπε ο Βέλγος. «Νομίζω ότι ήταν έτσι για σχεδόν όλους στο πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό πρωτάθλημα με γρήγορα μονοθέσια. Ήταν μία καλή προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Η ταχύτητα στις στροφές ήταν πολύ υψηλή. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό φέτος. Ήταν μια καλή εμπειρία για να περάσεις, πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη.

«Είναι σίγουρα καλύτερο από το να κάθεσαι εδώ σε κάθε αγώνα και να μην κάνεις τίποτα όλη τη χρονιά. Σε κρατάει σε εγρήγορση, οδηγάς ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο, συνεχίζεις τη διαδικασία του να ρυθμίζεις ένα μονοθέσιο και να δουλεύεις με τους μηχανικούς.»

Ο Vandoorne ανέφερε επίσης ότι το να δουλεύει με μηχανικούς της Honda είναι χρήσιμο για την σεζόν που θα έχει με τη McLaren το 2017.

«Στην περίπτωση μου ήταν καλό να δουλεύω με τη Honda επίσης, να δουλεύω με τους μηχανικούς της και να καταλαβαίνω λίγο την Ιαπωνική κουλτούρα.,» πρόσθεσε. «Με κράτησε σε εγρήγορση αυτή τη σεζόν.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές του Rally Μόντε Κάρλο

Next Article

Lorenzo - Η Ducati δεν θα αλλάξει το στυλ οδήγησής μου

Related Posts