Δοκιμές Hungaroring - 2η μέρα: Επικεφαλής ο Russell

Τη δεύτερη μέρα δοκιμών στην πίστα της Ουγγαρίας, ο George Russell έγραψε τον ταχύτερο χρόνο, με 1.15.575, καταρρίπτοντας τον ταχύτερο χρόνο της πίστας, που πέτυχε χθες ο Giovinazzi, χρησιμοποιώντας επίσης την hypersoft γόμα.

Ο Russell αντάλλασσε ταχύτερους χρόνους το απόγευμα με τον Raikkonen, ο οποίος ήταν πρώτος μέχρι και το μεσημέρι. Ο Φινλανδός της Ferrari, επίσης με την hypersoft, ήταν μόλις 0,074 πιο αργός από τη Mercedes. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Jake Dennis, οδηγώντας για τη Red Bull, με 1.17.072.

Πίσω τους ο Antonio Giovinazzi, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Sauber, γύρισε στο 1.17.558, με τη hypersoft, κρατώντας στην πέμπτη θέση τον Nikita Mazepin, ο οποίος τόσο στο πρωϊνό σκέλος όσο και στο απογευματινό ακινητοποιήθηκε στην πίστα, διακόπτοντας τη διαδικασία.

Έκτος ήταν ο Robert Kubica, γράφοντας τον καλύτερο γύρο για τη Williams όλου του Σαββατοκύριακου, με τον Lando Norris στην έβδομη θέση να αποφεύγει τους γρήγορους γύρους, με τον Artem Markelov να βρίσκεται πίσω του, για λογαριασμό της Renault.

Οι Sean Galael, Pierre Gasly και Brendon Hartley κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις, για λογαριασμό της Toro Rosso, με τους Gasly και Hartley να επικεντρώνονται στις δοκιμές ελαστικών.

Αναλυτικά η κατάταξη:

ΟΔΗΓΟΣΟΜΑΔΑΔΙΑΦΟΡΑ
George RussellMercedes1.15.575
Kimi RaikkonenFerrari+0.074
Jake DennisRed Bull+1.437
Antonio GiovinazziSauber+1.983
Nikita MazepinForce India+2.173
Robert KubicaWilliams+2.876
Lando NorrisMcLaren+2.897
Artem MarkelovRenault+2.921
Sean GalaelToro Rosso+3.471
Pierre GaslyToro Rosso+4.215
Brendon HartleyToro Rosso+4.646

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles