Δοκιμές Κατάρ – 5η Μέρα: Άμμος, απραξία και Petrucci

H πέμπτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών του MotoGP έμελλε να έχει απειροελάχιστη δράση, εξαιτίας της αμμοθύελλας που επικρατούσε στην πίστα. Ο Danilo Petrucci ήταν ο ταχύτερος, μόλις πέντε αναβάτες σημείωσαν χρόνο.

Όπως και στο τεστ της Formula 1 στο γειτονικό Μπαχρέιν, η πέμπτη και τελευταία ημέρα δοκιμών του MotoGP στο Κατάρχτυπήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και την πολλή άμμο που μπήκε μέσα στην πίστα. Ως αποτέλεσμα η πλειοψηφία των ομάδων έμεινε στα γκαράζ κι ελάχιστοι αναβάτες τόλμησαν να βγουν στην πίστα του Λοσάιλ.

Ο Danilo Petrucci ήταν ένας από αυτούς και χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό μπόρεσε να γράψει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας για την Tech 3 KTM με 1:58,157, χρόνος που είναι σχεδόν πέντε δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν που έγραψε ο Jack Miller στην τρίτη μέρα.

Φυσικά ο Ιταλός δεν ήταν ο μόνος αναβάτης που βρέθηκε στην πίστα, καθώς άλλοι οκτώ αναβάτες έκαναν λίγους γύρους στην γεμάτη άμμο πίστα. Τέσσερις εξ αυτών έγραψαν χρόνο με τις Honda των Stefan Bradl και Takaaki Nakagami να συμπληρώνουν την κατάταξη. Brad Binder και Pol Espargaro ολοκλήρωσαν την μικρή κατάταξη της ημέρας.

Πλέον οι αναβάτες κι οι ομάδες στρέφονται στην προετοιμασία τους για το εναρκτήριο Grand Prix της σεζόν, στην ίδια πίστα το τριήμερο 26-28 Μαρτίου.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
60
Shares
Previous Article

Δοκιμές Μπαχρέιν - 1η Μέρα: Ποδαρικό με Verstappen στη κορυφή

Next Article

Πιστεύει στην βελτίωση της Mercedes o Hamilton

Related Posts