Στην κορυφή των χρόνων της 2ης μέρας δοκιμών στη Sepang βρέθηκε ο Maverick Vinales, αφήνοντας δεύτερο τον teammate του, Valentino Rossi.

Μπορεί να μην έβρεξε κατά τη διάρκεια των δοκιμών, όμως η πίστα ήταν βρεγμένη από την βραδινή κατακρήμνιση, με τους αναβάτες να παραμένουν στα box τους για περίπου 1 ώρα από την έναρξη της μέρας.

Μέσα στο 8ωρο του τεστ, η πρωτοπορία άλλαξε πολλά χέρια, με τους Miller, P. Espargaro και Dovizioso να προηγούνται αρχικά, προτού έρθουν οι Rossi, Crutchlow και τελικά, Vinales.

Ο Ισπανός έγραψε το 1:59.355 προς το τέλος των δοκιμών, όντας 0,035 ταχύτερος του Rossi, ο οποίος με τη σειρά του άφησε οριακά τρίτο τον Crutchlow.

Τέταρτος βρέθηκε ο Jorge Lorenzo, συνεχίζοντας με θετικό τρόπο τις δοκιμές του, ενώ 5ος ήταν ο αναβάτης της Pramac πλέον, Jack Miller.

Ο Marc Marquez περιορίστηκε στην 7η θέση, με τους Dovizioso, Petrucci και Iannone να κλείνουν την πρώτη δεκάδα.

Extreme winglets η… νόρμα!

Η δεύτερη μέρα των δοκιμών χαρακτηρίστηκε από δύο αρκετά ευφάνταστα winglets, καθώς Yamaha και Honda παρουσιάστηκαν με ορισμένες αρκετά ορατές διαφοροποιήσεις στα πλαίσιά του.

Αρχικά, η RC213V ξεπρόβαλε από τα pits με ένα set winglets που παραπέμπουν σημαντικά σε αυτά της Ducati, δοκιμάζοντάς τα για πρώτη φορά φέτος.

Αυτή που τράβηξε περισσότερα τα βλέμματα όμως ήταν η Yamaha, καθώς η M1 έφερε δύο τεράστια πτερύγια, τα οποία δοκίμασαν αμφότεροι οι εργοστασιακοί αναβάτες της.

 

Αναλυτικά η κατάταξη:

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles