Δολοφονήθηκε η CEO του Spa-Francorchamps, Nathalie Maillet

Η επικεφαλής της εταιρείας στην οποία ανήκει η πίστα του Fra-Francorchamps βρέθηκε νεκρή νωρίς σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά της.

Νεκρή βρέθηκε και μια άλλη γυναίκα, μια δικηγόρος, η οποία σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του εξωτερικού, είχε ερωτική σχέση με την Βελγίδα. Δράστης του εγκλήματος φένεται να είναι ο σύντροφος της Maillet, ο οποίος αυτοκτόνησε αφότου διέπραξε το φρικτό έγκλημα.

Η Maillet, που ήταν 51 ετών, είχε αναλάβει από το 2016 τον ρόλο της επικεφαλής της πίστας, έχοντας προηγουμένως εργαστεί στον χώρο της αρχιτεκτονικής. Είχε στόχο να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις του σιρκουί, αλλά και να διευρύνει τις δυνατότητές του, κυρίως όσον αφορά τον τομέα της ασφάλειας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο υπήρχε πλάνο για επιστροφή των αγώνων μοτοσυκλέτας στο Βέλγιο και η τελευταία φάση του ομολογκαρίσματος της πίστας από την FIM έχει ξεκινήσει πριν μερικές ημέρες. Επίσης, είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην εισαγωγή της πίστας στο καλεντάρι του World RallyCross.

Η δολοφονία της άτυχης CEO έρχεται μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν και το Βέλγιο, ανάμεσα σε άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Σε μια ειρωνική τροπή της ζωής, το Rally Ypres Βελγίου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με ειδικές διαδρομές γύρω και μέσα στην θρυλική πίστα, στο δάσος των Αρδεννών.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Thierry Neuville Rally Ypres 2021 Hyundai i20 Coupe WRC Spa circuit

Rally Ypres - 3η ημέρα: Neuville και 1-2 για την Hyundai

Next Article

Blog: Αφήστε ήσυχο τον Fernando

Related Posts