Δύο οι παράγοντες-κλειδί για την συνεργασία Red Bull και Honda

Η πίεση που θα έχει η Honda και η υπευθυνότητα που θα πρέπει να δείξει σε μία πιθανή συνεργασία της με την Red Bull μπορεί να κάνει πραγματικότητα αυτό το πλάνο. 

Ο Masashi Yamamoto, επικεφαλής της Honda για την F1, είχε συνάντηση με τον Helmut Marko κατά την διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix, όπου συζήτησαν για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Η Renault, δεν είναι και πολύ θετική στην ανανέωση της συνεργασίας τους, έτσι στην Red Bull ψάχνουν νέο προμηθευτή κινητήρων για το 2019. Στην Honda δηλώνουν χαρούμενοι που τους δίνεται ο χρόνος αλλά και η ευκαιρία να αναλογιστούν κάποια πράγματα αλλά και να προμηθεύσουν δύο ομάδες με κινητήρες:

«Θεωρούμε ότι είναι κάτι θετικό, μας δίνουν τον χρόνο ώστε να κατανοήσουμε περισσότερα. Είμαστε αρκετά θετικοί. Το να κλειστεί μία συμφωνία με την Red Bull είναι κάτι πολύ μεγάλο για την Honda, γιατί είναι μία κορυφαία ομάδα.

«Αυτό μας ασκεί μία πίεση ως κατασκευαστή. Μέχρι να αναλογιστούμε πολλά σημεία πολύ καλά, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες της Red Bull;

«Πρέπει να πάρουμε την ευθύνη για να προμηθεύσουμε κινητήρες.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.