Δυσαρεστημένος με τις αναβαθμίσεις της Ferrari στη Γαλλία ο Vettel

Ο Sebastian Vettel παραδέχθηκε πως δεν είχε καλή αίσθηση από τις αναβαθμίσεις που έφερε η Ferrari για το Γαλλικό Grand Prix.

Νέα εμπρός πτέρυγα, νέο πάτωμα και νέα brake ducts δοκίμασαν οι Vettel και Leclerc σήμερα – όλα αυτά, σε μία προσπάθεια της Scuderia να βρει λύση στα θέματα του μονοθέσιού της.

Ωστόσο, ο Γερμανός έμεινε 4ος, και μαζί με τον teammate του είχαν μία διαφορά της τάξης των 7 δεκάτων του δευτερολέπτου από την πρώτη Mercedes.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθανόταν με τα νέα μέρη σήμερα, ο ίδιος αποκρίθηκε:

«Δεν είναι και τόσο καλά, για να είμαι ειλικρινής, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

«Ναι, δεν φέρανε τα μέρη που περιμέναμε, οπότε θα δούμε τι μπορούμε να βρούμε απόψε, για να είμαστε ίσως λίγο καλύτεροι αύριο.»

Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, τόνισε πως, αν και κάποια μέρη πράγματι δε λειτούργησαν ως αναμενόταν, εκείνα που ήταν να χρησιμοποιηθούν για το υπόλοιπο του τριημέρου, θα μείνουν στο μονοθέσιο:

«Δεν ήταν τέλεια τα πράγματα. Φέραμε κάποια μέρη εδώ που ήταν σημαντικά για εμάς ώστε να καταλάβουμε τι κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσουμε στην εξέλιξη [του μονοθέσιου].

«Δοκιμάσαμε κάποια μέρη, μερικά εκ των οποίων θα μείνουν στο μονοθέσιο για το υπόλοιπο του Σ/Κ, οπότε δεν είναι όλο το πακέτο των αναβαθμίσεων που θα αποκλειστεί.

«Μερικά μέρη θα μείνουν και θεωρούμε πως ήταν θετικός ο αντίκτυπός τους, και εκείνα που αφαιρέθηκαν ήταν μέρος των πραγμάτων που θέλαμε να δοκιμάσουμε, αλλά δεν θέλαμε να τα έχουμε για όλο το τριήμερο.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles