Έκπληκτος από τη βελτιωμένη αίσθηση της GP18 ο Dovizioso

Έκπληκτος από το πώς βελτιώθηκε η Desmosedici GP18 έμεινε ο Andrea Dovizioso.

Η πρώτη μέρα δοκιμών στη Sepang περιελάμβανε συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα στην GP17 και την GP18 για τον Dovizioso, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως η φετινή μοτοσυκλέτα αποτελεί βελτιωμένη έκδοση της περυσινής, ειδικά στο κομμάτι των εισόδων των στροφών.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δήλωσε:

«Δοκιμάσαμε τη νέα μοτοσυκλέτα το απόγευμα και είχαμε αρκετό χρόνο να κάνουμε τη σύγκριση. Θα συνεχίσουμε έτσι κι αύριο – ίσως βρήκαμε κι ένα θετικό στοιχείο, ειδικά στο τελείωμα των εισόδων των στροφών, καθώς εκεί το εμπρός μέρος συμπεριφέρεται λίγο καλύτερα και μπορώ να μπω με περισσότερα χιλιόμετρα. Αυτό είναι καλό και, προσωπικά, εξεπλάγην.

«Είμαι χαρούμενος από το πώς κύλησε η πρώτη μέρα και από τους χρόνους μου. Ξεκινήσαμε τις δοκιμές όπως τον αγώνα πέρυσι. Ήμουν πολύ ανταγωνιστικός και συνεχώς βελτίωνα την αίσθηση που είχα από τη μοτοσυκλέτα. Πρέπει να κατανοήσουμε τη μοτοσυκλέτα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με όλο αυτό.»

Πηγή: motogp.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.