Έκπληκτος από την εκκίνησή του ο Verstappen

O Max Verstappen πραγματοποίησε μια πολύ καλή εκκίνηση που του επέτρεψε να προσπεράσει τον Hamilton στη πρώτη στροφή του αγώνα, χτίζοντας εκεί μεγάλο μέρος της νίκης του.

O Ολλανδός οδηγός της Red Bull ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια, κατακτώντας τη νίκη με εμφατικό τρόπο υπό μεικτές καιρικές συνθήκες. O Max Verstappen στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, υπογράμμισε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα στη πίστα της Ίμολα.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ειδικά στην αρχή. Το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό και η διαχείριση των ελαστικών δεν ήταν εύκολη. Τα πήγαμε καλά εκτός από μια στιγμή στην επανεκκίνηση όπου στη προσπάθεια μου να ζεστάνω τα ελαστικά, έχασα τον έλεγχο του μονοθεσίου μου και παραλίγο να βγω εκτός πίστας.»

Στη συνέχεια ο Verstappen αναφέρθηκε στην πολύ καλή εκκίνηση που πραγματοποίησε με αποτέλεσμα να περάσει από την τρίτη στη πρώτη θέση.

«Δεν περίμενα μια τόσο καλή εκκίνηση, δουλέψαμε πολύ σε αυτό το τομέα και μπορώ να πω πως κάναμε μια πολύ καλή δουλειά. Μένουν ακόμη αρκετοί αγώνες, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι.»

Πηγή: it.motorsport.com

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ικανοποιημένος με το ρυθμό της Ferrari στην Ίμολα o Leclerc

Next Article

Άλλαξε γνώμη ο Russell, δεν είδε ευθύνη Bottas

Related Posts