Έξαλλος ο Vettel μετά την διπλή σύγκρουση με τον Kvyat

Ο Sebastian Vettel εμφανίστηκε έξαλλος μετά τη διπλή επαφή που είχε με τον Daniil Kvyat στον πρώτο γύρο του αγώνα στη Ρωσία, από τον οποίον και εγκατέλειψε.

Μετά τα συμβάντα του περασμένου αγώνα στην Κίνα μεταξύ των δύο οδηγών και τα παράπονα του Vettel, ο Γερμανός ήταν τρομερά εκνευρισμένος μετά την διπλή επαφή που είχε με τον Ρώσο οδηγό της Red Bull.

Ο Kvyat χτύπησε από πίσω τον Vettel στην Στροφή 2 και μετά αμέσως στην Στροφή 3 – αυτό οδήγησε και σε εγκατάλειψη τον Γερμανό.

Αμέσως μετά το ατύχημα, ο Vettel είπε εκνευρισμένος στο team radio: «Είμαι εκτός. Είχα ατύχημα. Κάποιος με χτύπησε στο γ******** πίσω μέρος στην Στροφή 2, και πάλι στο γ******** πίσω μέρος στην Στροφή 3. Ειλικρινά. Τι στο διάολο κάνουμε εδώ;»

Έχοντας δει σε βίντεο τι έγινε λίγο πριν μιλήσει στις κάμερες, ο Vettel είχε ηρεμήσει – αλλά δεν αμφιβάλει στιγμή πως αυτός δεν έφταιγε σε τίποτα.

«Είναι ξεκάθαρο τι έγινε – μόλις είδα το βίντεο,» δήλωσε. «Χτυπήθηκα στην Στροφή 2, μετά πάλι στη Στροφή 3 που με οδήγησε σε τετ-α-κε και έτσι δε μπορούσα να αποφύγω τις μπαριέρες.»

Συνέχισε, λέγοντας: «Συμβαίνουν αυτά, αλλά είναι σκληρό.

«Δεν είναι δικό μου το φταίξιμο. Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. 

«Δεν τον αντιπαθώ, πιστεύω πως έκανε ένα λάθος πριν δύο εβδομάδες, έκανε λάθος τώρα.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν ήθελε να μιλήσει με τον Kvyat, o Vettel απάντησε: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Αν πρέπει να μιλήσει κάποιος με κάποιον άλλον, αυτός είναι ο Kvyat»

Ο Ρώσος πήρε ποινή 10 δευτερολέπτων stop/go για το συμβάν, ενώ ο Vettel μίλησε με τον Christian Horner στο pitwall κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι δύο επαφές από την οπτική του Kvyat:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Grand Prix Ρωσίας - Αγώνας - Υπάρχει κανείς να σταματήσει τον Rosberg;

Next Article

Πόντοι ποινής σε Kvyat, Sainz και Gutierrez

Related Posts