Εκτός Assen ο Loris Baz – Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

05 Le Mans 5, 6 7 y 8 de mayo de 2016; circuito de Le Mans, Francia. Motogp; mgp; motogp

Όπως επιβεβαίωσε η Avintia Racing, ο Loris Baz θα μείνει εκτός Assen.

Ο Loris Baz τραυματίστηκε στο πόδι, έπειτα από σύγκρουση που είχε στην πρώτη στροφή του Ιταλικού Grand Prix. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμος πριν το Γερμανικό Grand Prix στις 17 Ιουλίου.

Η ανάρρωση του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ τα ράμματα που είχε στο πόδι του αφαιρέθηκαν την Πέμπτη. Θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο την επόμενη Πέμπτη για να του αφαιρεθούν και τα δυο καρφιά που του τοποθετήθηκαν.

O Loris Baz δήλωσε: «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν θα οδηγήσω στο Assen. Αυτός ήταν ο στόχος μου μετά την σύγκρουση στο Muggelo».

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής, από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου είπαν πως θα ήταν πολύ δύσκολο να είμαι έτοιμος στο Assen».

«Έβαλα τα δυνατά μου στο ξεκίνημα,όμως θα πρέπει να περιμένω μέχρι την επόμενη Πέμπτη, για να αφαιρέσω κάποια μέταλλα που έχω μέσα στο πόδι μου, και είναι αδύνατον να οδηγήσω την Παρασκευή.

«Θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί, αλλά είμαι αναγκασμένος να περιμένω μερικές βδομάδες μέχρι το Γερμανικό Grand Prix όπου το πόδι μου θα είναι  δυνατότερο. Όλα πηγαίνουν τέλεια και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα.

Την θέση του Loris Baz  θα πάρει ο Ιταλός αναβάτης Michele Pirro.

Ο Michele Pirro βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος MotoGP με 18 βαθμούς, με καλύτερο αποτέλεσμα την 8η θέση στο Αμερικάνικο Grand Prix του Austin όπου είχε αντικαταστήσει τον Danilo Petrucci της Pramac Ducati.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Grand Prix Ευρώπης - FP2 - 2/2 o Hamilton

Next Article

Σε επέκταση της συνεργασίας της με την F1 προχώρησε η Pirelli

Related Posts