Εκτός και στη Βαλένθια ο Marquez, χάνει και το τεστ της Χερέθ

Marquez Βαλένθια
Marc Marquez , Grand Prix Of The Americas, 30 September 2021 // SI202109300475 // Usage for editorial use only //

Ούτε στο GP της Βαλένθια θα συμμετάσχει ο Marc Marquez, καθώς αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα υγείας από την σύγκρουση που είχε σε δοκιμές στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Ο Ισπανός θα χάσει και το τεστ της Χερέθ.

Το ατύχημα που είχε ο Marc Marquez κατά τη διάρκεια δοκιμών με μοτοσυκλέτες Enduro, ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της φετινής σεζόν, θα αφήσει τον αναβάτη της Honda εκτός και για τον αγώνα της Βαλένθια, ο οποίος θα κλείσει επίσημα την αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα του 2021.

Ο Marquez συνέχισε να μην αισθάνεται καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε προβλήματα με την όρασή του, προτού υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις την Δευτέρα. Ο γιατρός του, Δρ. Sanchez Dalmau, διέγνωσε πως ο Ισπανός υποφέρει από ένα νέο επεισόδιο διπλωπίας, ενώ ταυτόχρονα έχει υποστεί παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου με συμμετοχή του δεξιού ανώτερου λοξού μυ.

Ως αποτέλεσμα, ο Marquez, ο οποίος είχε ήδη χτυπήσει τον ίδιο μυ σε ατύχημα στην Sepang το 2011, το οποίο του στέρησε τον παγκόσμιο τίτλο στο πρωτάθλημα της Moto2, θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία σε βάθος χρόνου με περιοδικές ενημερώσεις, ανάλογα με την κλινική εικόνα που θα παρουσιάσει στο μέλλον και θα απουσιάσει τόσο από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Βαλένθια, όσο και από το ακόλουθο τεστ της Χερέθ την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλήγμα για τον Marquez και για την ομάδα της Honda, καθώς ο Ισπανός θα χάσει τουλάχιστον ένα ακόμη μέρος της προετοιμασίας του για την επόμενη σεζόν, ενώ είχε αρχίσει να επιστρέφει στις πολύ καλές εμφανίσεις με δύο νίκες κι ακόμη έναν τερματισμό στο  βάθρο στους τέσσερις αγώνες πριν από τον τραυματισμό του.

Ο Stefan Bradl αναμένεται να αντικαταστήσει τον Marquez και στο GP της Βαλένθια, ενώ άγνωστο παραμένει αν και ποιες τροποποιήσεις θα υπάρξουν στο διήμερο δοκιμών της Χερέθ, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Επαίνεσε Leclerc και Sainz o Binotto για το ομαδικό τους πνεύμα

Next Article
υπερειδική Rally Ακρόπολις

Υπερειδική στο ΟΑΚΑ θα έχει το Rally Ακρόπολις του 2022

Related Posts